Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Φεβρουαρίου 2023

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καρυά

Το έργο επαναλαμβάνεται. Αφορμή τα κρούσματα κλοπών στην περιοχή και η αδιαφορία των αρμοδίων για την ενίσχυση του Α.Τ. Καρυάς.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και πριν από δύο χρόνια, το 2011, η κατάσταση δεν ήταν διαφορετική. Και τότε πάλι Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Καρυάς είχε προβεί σε διαμαρτυρία, την οποία μπορείτε να την διαβάσετε κάτω από την πρόσκληση που καλεί σε συγκέντρωση το Σάββατο 28/9.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ.

κ α λ ο ύ μ ε

όλους τους συγχωριανούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

στην πλατεία της ΚΑΡΥΑΣ.

Είχαμε ξανά κρούσματα κλοπής στην Καρυά και στην Εγκλουβή. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες, που κάναμε προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Δ/νση Αστυνομίας, για ενίσχυση του Α.Τ. Καρυάς, δεν έγινε τίποτε.

Χρειάζεται άμεσα να δοθεί μία λύση, ώστε να αισθάνονται οι κάτοικοι σιγουριά και ασφάλεια για τους ίδιους και τις περιουσίες τους.

Ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Καρυάς

Κατωπόδης Λεωνίδας

 

ΚΑΡΥΑ 30/11/2011

Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α

Η συχνότητα των αλλεπάλληλων διαρρήξεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Καρυάς Λευκάδας.   Οι κάτοικοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή. Η οργή των πολιτών έγινε μεγαλύτερη μετά τη θρασύτατη ληστεία, που επιχείρησαν να διαπράξουν το πρωί της 29ης  Νοεμβρίου 2011 άγνωστοι στο κοσμηματοπωλείο της περιοχής που βρίσκεται στην πλατεία της Καρυάς, με τη μέθοδο του ριφιφί παραβιάζοντας αρχικά το διπλανό ξενοίκιαστο μαγαζί. Την προηγούμενη μόλις μέρα είχαν διαρρήξει το ταχυδρομικό πρακτορείο του χωριού που βρίσκεται επίσης στην πλατεία της Καρυάς.

Το Τοπικό Συμβούλιο  Καρυάς  ζώντας  την αγωνία  των κατοίκων, ζητάει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να μεριμνήσει ώστε η παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Καρυάς, που καλύπτει τις ανάγκες όλης της ορεινής Λευκάδας, να είναι ουσιαστική, διότι οι υπηρεσίες του (γραμματεία – αστυνόμευση) είναι ανύπαρκτες αυτή τη στιγμή, παρόλο του αριθμού των αστυνομικών που απασχολούνται .

Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Καρυάς

Ο Πρόεδρος

Κατωπόδης Λεωνίδας

Τα Μέλη

Κατωπόδης Κων/νος
Πιέρρος Ευστάθιος

ΠΗΓΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights