Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Ιουνίου 2024

Για τις εκδηλώσεις ανακύκλωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Κυριακή, το Γραφείο Εθελοντισμού-Αθλητισμού και ο Δήμος Λευκάδας πραγματοποίησαν την Εκδήλωση για την Ανακύκλωση και συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο διοργανώνοντας  Ποδηλατικό Περίπατο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  όλους όσους με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στήριξαν τις εκδηλώσεις μας. Τους μικρούς μας φίλους που έπαιξαν με τα παιχνίδια της ανακύκλωσης, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια και τους μεγάλους στους οποίους προσφέραμε 300 σακούλες ανακύκλωσης.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε:

  • Την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης  Ανακύκλωσης Α.Ε που συμμετείχε με δικές της δαπάνες και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου
  • την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας και το Λιμενικό Σώμα, για την άριστη συνεργασία που είχαν μαζί μας και τη μεγάλη συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού περιπάτου.
  • τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη δημοσιοποίηση των εκδηλώσεων μας
  • και τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας.

Η παρουσία και η συμμετοχή μικρών και μεγάλων δηλώνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε αλλά και να διευρύνουμε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή του δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή σε Λαϊκές Συνελεύσεις χωριών της Λευκάδας

• Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, παρακολούθησε τις Λαϊκές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights