Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Ιουνίου 2022

Ο Περιφερειάρχης αρνείται την συζήτηση για την δολοφονία με το βλέμμα στην θεωρία των «δύο άκρων» και στις …ψήφους της ΧΑ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Επικεφαλής: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος

www.thodoros.gr  anasa.ionia@gmail.com   info@thodoros.gr

Ο Περιφερειάρχης αρνείται την συζήτηση για την δολοφονία με το βλέμμα στην θεωρία των «δυο άκρων» και στις …ψήφους της ΧΑ!

Αρνήθηκε την διεξαγωγή έκτακτης συζήτησης στο ΠΣ Ιονίων για την δολοφονία του Π. Φύσσα και την ακροδεξιά φασιστική εκτροπή της ΧΑ, ο περιφερειάρχης κ. Σπύρου.

1. προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι έσπευσε να απαντήσει πρώτος  στην ΑΝ.Α.Σ.Α ο ίδιος ο περιφερειάρχης και όχι ,ως όφειλε κατά τον Κανονισμό και τον νόμο , ο πρόεδρος του ΠΣ. Υπάρχουν ,όπως φαίνεται, διαφορετικές εκτιμήσεις στα πλαίσια της διοίκησης Σπύρου, γιατί ενώ ο περιφερειάρχης χαρακτηρίζει το αίτημα για έκτακτη σύγκληση «άκαιρο», ο πρόεδρος του ΠΣ στο δελτίο που εξέδωσε ο ίδιος το χαρακτηρίζει «..επίκαιρο και επιτακτικό»!

2. είναι κωμικός ο ισχυρισμός του περιφερειάρχη για να στηρίξει την αρνητική  απάντηση του, ότι … « είναι σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία»! λες και στο ΠΣ θα γινόταν παρουσίαση πειστηρίων για την δολοφονία!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α πιστεύει ότι δυο είναι λόγοι της άρνησης του περιφερειάρχη και της σπουδής του να ..καπελώσει τον πρόεδρο του ΠΣ:

  • Προβάλλοντας στην αρνητική του απάντηση την θέση « είμαστε εναντίον της βίας από όπου κι αν προέρχεται» στηρίζει ξεκάθαρα την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία του πρωθυπουργικού επιτελείου για τα «δύο άκρα» και
  • Έχοντας ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές επιλέγει να μην μιλήσει εναντίον της ΧΑ ,στοχεύοντας στις ..αιματοβαμμένες ψήφους της!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α καταγγέλλει  στον δημοκράτη και ριζοσπάστη λαό των Ιονίων την στάση αυτή του περιφερειάρχη, και τον καλεί να ξεκαθαρίσει την θέση του, καταδικάζει ναι η όχι την δολοφονική βία της ναζιστικής ΧΑ;

 

 

Αργοστόλι, 24/09/2013                                    Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός Σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

 

Σχετικά

Απάντηση Σπύρου στον Θ. Γαλιατσάτο: «Άκαιρο το αίτημά σας για έκτακτη σύγκληση του Π.Σ.» (για τη δολοφονία στο Κερατσίνι)

ΑΝ.Α.Σ.Α: Να συγκλιθεί έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *