Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Μάι 2021

Equal Society: 54 προσλήψεις για θέσεις ΥΕ (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) στους δήμους Μεγανησίου και Λευκάδας

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η 11η Οκτωβρίου 2013 –

Κενές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα από 25.09 έως 30.09.2013  –

Ξεκινά από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Κοινωφελούς Απασχόλησης σε δήμους ολόκληρης της χώρας. Οι προσλήψεις του πρώτου πακέτου των 10.000 θέσεων, αφορούν αποκλειστικά θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης και ειδικότητες όπως αποθηκάριοι, κλητήρες, επιμελητές, φύλακες, προσωπικό καθαριότητας, αρχειοθέτες, προσωπικό μαγειρείου, εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων και βοηθητικό προσωπικό.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ: 5

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: 37

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων, γίνεται αυστηρά με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Σε περίπτωση που ο άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των Κ.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα παρακάτω πέντε κριτήρια μοριοδότησης:

  •  Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες
  • Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες,
  • Ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, με ανώτατο όριο τα 30.000 ευρώ
  • Ηλικία και Αριθμός ανήλικων τέκνων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί η 11η Οκτωβρίου 2013.

Θέσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της Λευκάδας

Σύμφωνα με την αναζήτηση της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society, οι νέες θέσεις εργασίας αυτής της εβδομάδας αφορούν κυρίως ειδικότητες γραμματειακής υποστήριξης. Ανοιχτές θέσεις εργασίας, διατίθενται ακόμη για εξωτερικό πωλητή, προσωπικό καθαριότητας πλήρους απασχόλησης και υπαλλήλους σε καταστήματα εστίασης.

Τέλος, ανοικτό παραμένει και το πρόγραμμα κατάρτισης από το Επιμελητήριο Λευκάδας με τη δημιουργία τμήματος συνολικά 25 ατόμων οι οποίοι και θα παρακολουθήσουν το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για ανέργους λιανικού εμπορίου, εμπορίας-διακίνησης, συντήρησης αυτοκινήτων, κατασκευών δομικών υλικών. Η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων συνεχίζεται.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr.

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση
2 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *