Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Απριλίου 2024

Ανοιχτό chat επικοινωνίας live με τον Γιώργο Χατζημαρκάκη – Μιλήστε ζωντανά με τον Έλληνα Ευρωβουλευτή

Όπως ανακοίνωσα πρόσφατα, το επόμενο χρονικό διάστημα, πρόκειται να έχω μία συνάντηση με τον Επίτροπο Εργασίας κ. Λάσλο Άντορ, προκειμένου να συζητήσουμε μέτρα που μπορεί να ληφθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να μειωθεί η ανεργία στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό θέλω να γνωρίζω τις απόψεις, τα ερωτήματα και τις προτάσεις, των άμεσα ενδιαφερόμενων. Γιαυτό και σήμερα το πρωί (Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου), στις 11 ώρα Ελλάδας, θα βρίσκομαι σε ζωντανή σύνδεση για να συνομιλήσω μαζί σας για μισή ώρα μέσω υπολογιστή (live chat).

Για να ξεκινήσουμε τον διάλογο χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος, και υποβάλετε την ερώτηση ή τις ιδέες σας. Μπορείτε να το κάνετε από τώρα ή εκείνη την στιγμή. Θα είμαι εκεί για να συζητήσουμε το φαινόμενο της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων, που πλήττει την Ελλάδα. Συντονισμένα και μέσα από διάλογο πιστεύω ότι λύσεις μπορούν να βρεθούν. Θα σας περιμένω και θα χαρώ πολύ να τα πούμε!

Ο διάλογος γίνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Οι ιδέες σας μπορούν να αλλάξουν την Ευρώπη”. Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2013 μπορείτε να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική συζήτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ΕΕ θέλει να ακούσει τις απόψεις σας σε τέσσερα θέματα: Θέσεις εργασίας, Κοινωνικά δικαιώματα, Τράπεζες και Ηλεκτρονικό εμπόριο. Θα αφιερωθεί μια εβδομάδα στο κάθε θέμα. Στείλτε τις ιδέες σας και σχολιάστε τις ιδέες των άλλων, ψηφίστε και κοινοποιήστε τις.

http://www.yourideasforeurope.eu/el/chats/jobs/jorgo-chatzimarkakis

Φιλικά

Γιώργος Χατζημαρκάκης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights