Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Αυγούστου 2019

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδ. Βερύκιος για τη μεταφορά μαθητών στη Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αισθάνομαι υποχρέωση να ευχαριστήσω τους Λευκαδίτες Μεταφορείς (ΚΤΕΛ – Λεωφορειούχους – ΤΑΞΙ) που με περισσό αίσθημα ευθύνης και μετά από διαβουλεύσεις με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας έβαλαν πρώτα το κοινωνικό και μετά το ατομικό τους συμφέρον. Έτσι από χθες, Δευτέρα 16-9-2013, τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών εκτελούνται κανονικά παρά την τεράστια μείωση τιμών που επιβάλλει η αριθ. 24001/16-6-2013 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1449 τ.Β΄). Οι όποιες αστοχίες θα αντιμετωπιστούν άμεσα.

Σαφώς η δημοσιονομική κατάσταση επιβάλλει τεράστιες περικοπές ακόμα και σ’ αυτόν τον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας. Πρέπει όμως όλοι μας να προφυλάξουμε το δωρεάν Δημόσιο Σχολείο, να δώσουμε την δυνατότητα της μόρφωσης σ΄όλα τα παιδιά της Περιφέρειας και να δώσουμε ελάφρυνση στους εργαζόμενους γονείς που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Επίσης θα ΄θελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της Π.Ε. Λευκάδας για τις άοκνες προσπάθειες υλοποίησης των διαδικασιών για την μεταφορά των μαθητών.

Η κρίση απαιτεί συνεργασία, αλληλεγγύη και κυρίως υπευθυνότητα απέναντι στους μαθητές γιατί η παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον μιας χώρας, αυτά πιστεύω ότι οι Λευκαδίτες τα έχουν ενστερνιστεί και τα υλοποιούν σε κάθε ευκαιρία.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ι.Ν. για την μη σύγκληση του ΠΣΙΝ: Μεθόδευσαν την συνεδρίαση σε μέρα και ώρα ώστε να μην έχει απαρτία

Οι περισσότεροι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Π.Σ. και τον Περιφερειάρχη την έκτακτη σύγκληση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *