Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΜΕ: Τετράωρη στάση εργασίας από τις 7-11 το πρωί την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη και συλλαλητήριο στον Άη Μηνά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  –  ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΔΣ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ  αποφάσισε  τετράωρη στάση εργασίας  από τις 7-11 το πρωί την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη,  στα πλαίσια της  48ωρης  απεργίας των εργαζομένων  στο Δημόσιο.

Την ώρα που η καπιταλιστική κρίση τσακίζει ζωές και δικαιώματα, την ώρα που η ανεργία σπάει κόκαλα, οι απολύσεις πέφτουνε βροχή.

Η κυβερνητική πολιτική για το νέο πιο άδικο σχολείο και τις διαθεσιμότητες – απολύσεις εκπαιδευτικών και άλλων εργαζομένων, που πάει χέρι χέρι με τον κυβερνητικό αυταρχισμό, πρέπει να προσκρούσει σε ένα αγωνιστικό τείχος εκπαιδευτικών – γονιών – μαθητών.

O αγώνας στους χώρους Εκπαίδευσης για το λαϊκό δικαίωμα στη μόρφωση, για ένα σχολείο για όλα τα παιδιά, για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά χρειάζεται να δυναμώσει και να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων. Να συμβάλει στην προώθηση της ενιαίας πάλης του λαού για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – πλουτοκρατίας που οξύνει τα προβλήματα στην Παιδεία και στο σύνολο της ζωής των λαϊκών οικογενειών.

Καλούμε  όλους  τους  εργαζόμενους  να  συμμετέχουν στο συλλαλητήριο  που διοργανώνεται  από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ  στο ΔΗΜΟΣΙΟ , στις 9,30 πμ  στον ΑΗ ΜΗΝΑ

 ΝΑ  ΥΨΩΣΟΥΜΕ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ

εκπαιδευτικών – γονιών – μαθητών

ΛΕΥΚΑΔΑ  16-9-2013

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.