Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουλίου 2020

“Λουκέτο” σε 7 επιχειρήσεις από το ΣΔΟΕ

Επτά επιχειρήσεις σφράγισε το ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήσε το τριήμερο 6,7 και 8 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για κέντρα διασκέδασης, καφέ –μπαρ, εστιατόρια και beach bar τα οποία βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Ειδικότερα, οι σφραγισθείσες επιχειρήσεις βρίσκονται:

Μία (1) στο Μεγανήσι
Μία (1) στη Μυτιλήνη
Μία (1) στη Βέροια
Δύο (2) στη Θεσσαλονίκη
Μία (1) στην Κέρκυρα και
Μία (1) στο Αίγιο, όπου ήταν νυκτερινό κέντρο και τραγουδούσε γνωστός καλλιτέχνης.

Επιπλέον, σε ανακοίνωσή του το ΣΔΟΕ αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα διεξάγεται, σε συνεργασία με την Α΄ΔΟΥ Πατρών, για την καταστρατήγηση των όρων διεξαγωγής εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου σε χωριό της Αχαΐας, όπου σε εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες σαμπάνιας χωρίς φορολογικά στοιχεία.

Παράλληλα, αναφέρεται πως γνωστό ξενοδοχείο της Λευκάδας, διαπιστώθηκε ότι για δύο εκδηλώσεις δεν υπήρξαν συμφωνητικά και έκδοση αποδείξεων για 585 άτομα.

“Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΘΕΡΟΣ 2013», συνεχίζει τους ελέγχους για την έκδοση αποδείξεων με τον καταλογισμό παραβάσεων και σφράγιση των παραβατών επιχειρήσεων σε εφαρμογή του Ν. 2523/97” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: capital.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Kοινή ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας και Δήμου Λευκάδας: “Αντιμετωπίστηκαν άμεσα όλα τα προβλήματα από την κακοκαιρία”

Σε πλήρη ετοιμότητα βρήκε ο χιονιάς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Δήμο Λευκάδας και τα προβλήματα που δημιούργησε αντιμετωπίστηκαν […]

Ο Λευκαδίτης συγγραφέας Δημήτρης Μαμαλούκας με τον Μαρτσέλο Σιμόνι για το βιβλίο του “Ο έμπορος των καταραμένων βιβλίων”

Αρχικά η εκδήλωση-παρουσίαση του ιταλού συγγραφέα Μαρτσέλο Σιμόνι ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, όπου θα γινόταν η […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *