Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

“Λουκέτο” σε 7 επιχειρήσεις από το ΣΔΟΕ

Επτά επιχειρήσεις σφράγισε το ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήσε το τριήμερο 6,7 και 8 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για κέντρα διασκέδασης, καφέ –μπαρ, εστιατόρια και beach bar τα οποία βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Ειδικότερα, οι σφραγισθείσες επιχειρήσεις βρίσκονται:

Μία (1) στο Μεγανήσι
Μία (1) στη Μυτιλήνη
Μία (1) στη Βέροια
Δύο (2) στη Θεσσαλονίκη
Μία (1) στην Κέρκυρα και
Μία (1) στο Αίγιο, όπου ήταν νυκτερινό κέντρο και τραγουδούσε γνωστός καλλιτέχνης.

Επιπλέον, σε ανακοίνωσή του το ΣΔΟΕ αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα διεξάγεται, σε συνεργασία με την Α΄ΔΟΥ Πατρών, για την καταστρατήγηση των όρων διεξαγωγής εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου σε χωριό της Αχαΐας, όπου σε εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες σαμπάνιας χωρίς φορολογικά στοιχεία.

Παράλληλα, αναφέρεται πως γνωστό ξενοδοχείο της Λευκάδας, διαπιστώθηκε ότι για δύο εκδηλώσεις δεν υπήρξαν συμφωνητικά και έκδοση αποδείξεων για 585 άτομα.

“Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΘΕΡΟΣ 2013», συνεχίζει τους ελέγχους για την έκδοση αποδείξεων με τον καταλογισμό παραβάσεων και σφράγιση των παραβατών επιχειρήσεων σε εφαρμογή του Ν. 2523/97” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: capital.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Kαταγγέλουν μετακίνηση τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Λευκάδας για προεκλογικούς λόγους

Οι εργαζόμενοι  Νοσοκόμοι -Τραυματιοφορείς  του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας καταγγέλλουμε  την απόφαση της Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας  , με την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *