Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Μαρτίου 2023

Μεγανησιώτης γαμπρός και γάμος α λα ελληνικά στη Λευκάδα για τον απερχόμενο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα Μπομπ Τράα!

Γάμος α λα ελληνικά στη Λευκάδα για τον απερχόμενο  εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα Μπομπ Τράα! Δεν παντρεύτηκε βέβαια ο ίδιος, αλλά ήταν ο κουμπάρος φιλικού του ζευγαριού,  που τέλεσε τον γάμο του  ύστερα από αρκετά χρόνια συντροφικού βίου και αφού προηγουμένως είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία βαπτίστηκαν την ίδια ημέρα, το Σάββατο που μας πέρασε.

Ο θρησκευτικός γάμος έγινε σύμφωνα με όλα τα τοπικά έθιμα στον  Άγιο Νικήτα, καθώς  ο  γαμπρός, καπετάνιος στο επάγγελμα,  κατάγεται από το  Μεγανήσι και  η νύφη – από την οποία προέκυψε η «κουμπαριά» καθώς εργάζεται στο ΔΝΤ –  από τη Λευκάδα. Μάλιστα, παρά το προφίλ του  «αυστηρού  τεχνοκράτη» που έχει καλλιεργήσει στην κοινή γνώμη ο Τράα, σύμφωνα με πληροφορίες,  χόρεψε και δοκίμασε ελληνικά εδέσματα στο γλέντι που ακολούθησε, ενώ  και γενικότερα έδειξε να το απολαμβάνει.

Συνέχεια στο star.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήλωση δημάρχου Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνου για τις αντικειμενικές αξίες στο Μεγανήσι: “Αδιανόητη και αυθαίρετη η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών”

Στο Μεγανήσι και στα άλλα μικρά νησιά, δεν κατοικούν απλά κάποιοι πλούσιοι. Κατοικούν στην πλειοψηφία τους φτωχοί άνθρωποι, που προσπαθούν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights