Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιανουαρίου 2022

(upd): Διαγωνισμός για το αναψυκτήριο στη «Ρόκα». Κατώτατο όριο προσφοράς 5.000 € για κάθε έτος.

“Ο Δήμαρχος του Δήμου Μεγανησίου Νομού Λευκάδας διακηρύττει ότι εκθέτει σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με προφορική προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 270/1981 και ισχύει την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην θέση «Ρόκα» οικισμού Σπαρτοχωρίου Δήμου Μεγανησίου. …”

(Από την περίληψη διακήρυξης)

Περισσότερα εδώ.

Κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσόν των πέντε χιλιάδων ευρώ (5 000 €) για κάθε έτος.  Περισσότερα στην “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”  (Διακήρυξη Πλειδοτικής Δημοπρασίας Δημάρχου, ανάρτηση την 06/04/2011).

ΠΗΓΗ : www.meganisi.gov.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Εφιστάται η προσοχή στους υποψήφιους μισθωτές, να διαβάσουν προσεκτικά την σύμβαση που πρόκειται να υπογράψουν, εφόσον βεβαίως ανακηρυχθούν πλειοδότες, διότι οι υποχρεώσεις που θα αναλάβουν με αυτήν, είναι αρκετές.Θέλω να πω ότι θα πρέπει να έχουν απόλυτη γνώση των αναληφθησομένων υποχρεώσεών τους με τη σύμβαση, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρερμηνείες ή παρανοήσεις των διατάξεων της σύμβασης, οι οποίες πιθανόν μελλοντικά, να οδηγήσουν σε προστριβές και διενέξεις, κάτι το οποίο όλοι απεύχονται.
    Την πρωτοβουλία του Δήμου για τη δημιουργία δημοτικών αναψυκτηρίων, δεν μπορεί παρά να την επικροτήσει κανείς, διότι σίγουρα οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους επισκέπτες,θα ανταποκρίνονται,με την βοήθεια και αυτών που θα τα εκμεταλευτούν,στις στοιχειώδεις,τουλάχιστον, απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *