Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουλίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Βουλευτή Λευκάδας στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Φίλες και φίλοι υποψήφιοι,

μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, ολοκληρώθηκε μια από τις σοβαρότερες δοκιμασίες που έχετε μέχρι τώρα αντιμετωπίσει .

Σε όσους από εσάς η προσπάθεια καρποφόρησε, εύχομαι ολόψυχα θερμά συγχαρητήρια.

Να θυμάστε ότι ιδιαίτερα στην εποχή που διανύουμε, η γνώση είναι το σημαντικότερο εφόδιο που μπορεί κανείς να αποκτήσει.

Αλλά και σε όσους από σας δε μείνατε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, θέλω να σας θυμίσω ότι η επιτυχία κρίνεται σε βάθος χρόνου και όχι στον περιορισμένο χρονικά ορίζοντα που είχατε στη διάθεσή σας.

Είμαι βέβαιος ότι με την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσατε, την επιμονή, την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία που διακρίνει τους νέους ανθρώπους, μπορείτε να οδηγηθείτε τελικά στην εκπλήρωση της επιδίωξής σας, μέσα από μια νέα παραγωγική προσπάθεια.

Καλή συνέχεια λοιπόν και καλή δύναμη.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Καταβάτη Μαρίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Σέρκο Χαρουτουνιάν

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 2 Ιουλίου  2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη  Ιονίων Νήσων κ. Καταβάτη Μαρίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *