Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2021

Δύο (2) υποτροφίες από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας από το 1962, χρονιά που ιδρύθηκε, είναι σταθερά δίπλα στους Κερκυραίους με έργα και παρεμβάσεις και προσπαθεί να κάνει την ζωή όλων μας καλύτερη. Τα τελευταία χρόνια  έχει καθιερώσει να προσφέρει υποτροφίες σε παιδιά συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τα έξοδα σπουδών σε σχολές εκτός του νησιού μας. Έτσι κάθε χρόνο τέσσερα παιδιά συμπολιτών μας συνεχίζουν την φοίτηση τους με την βοήθεια του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας. Φέτος δύο από αυτά ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας, συνεχίζοντας την προσφορά του, γνωστοποιεί στους ενδιαφερομένους ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 προτίθεται να προκηρύξει  δύο (2) υποτροφίες σε φοιτητές – φοιτήτριες των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στο Ν. Κερκύρας και που σπουδάζουν ήδη ή θα σπουδάσουν σε προπτυχιακό επίπεδο σε αναγνωρισμένα από την Ελληνική πολιτεία Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της ημεδαπής.

Οι υποτροφίες χορηγούνται μόνο για σπουδές πλήρους παρακολούθησης και έχουν ετήσια διάρκεια με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κανονισμό υποτροφιών του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας.

Το ύψος κάθε υποτροφίας ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 στο ποσόν των 3,600,00 € και θα χορηγείται σε 9 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 400,00 €. Οι γενικές προϋποθέσεις – όροι χορήγησης των υποτροφιών θα ανακοινωθούν από τα ΜΜΕ και από το διαδικτυακό τόπο του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας (www.rotary-kerkyra.gr ) αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων από το Υπουργείο Παιδείας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι επιτυχόντες στη Λευκάδα στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) αναρτήθηκε σήμερα ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *