Έρχεται Αγροτικός Ιατρός στο Μεγανήσι!
Το θέμα της έλλειψης Αγροτικού Ιατρού στο Μεγανήσι πέρασε από “χίλια μύρια κύματα”, αλλά φαίνεται τελικά ότι αυτό το σημαντικότατο πρόβλημα βρήκε, μετά από χρόνια αναμονή και υπομονή της τοπικής κοινωνίας, επιτέλους τη λύση του.
Ανακοινώθηκαν, λοιπόν, από το Υπουργείο Υγείας τα αποτελέσματα της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος (7ος 2013, συγκεκριμένα της 19ης Ιουλίου 2013) σχετικά με την τοποθέτηση Αγροτικών Ιατρών μ.α. στα Κ.Υ. και τα Περιφερειακά Ιατρεία. Σύμφωνα με τον πίνακα, απ΄όπου και το απόσπασμα στο τέλος της ανάρτησης, το Μεγανήσι και δη το Περιφερειακό Ιατρείο Κατωμερίου αποκτά επιτέλους Αγροτική Γιατρό (κ. ΧΑΛΙΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ).
Εμείς από την πλευρά μας την καλωσορίζουμε εκ των προτέρων.
Σχετικά
17 Αυγούστου 2013: Αναπληρώθηκε ο γιατρός στο Μεγανήσι
19 Ιουλίου 2013: Θα έρθει τελικά αγροτικός γιατρός στο Μεγανήσι;
15 Ιουνίου 2013: Μονιμοποείται πλέον η έλλειψη αγροτικών γιατρών στο Μεγανήσι. Χωρίς αγροτικούς ιατρούς και την καλοκαιρινή περίοδο (αναν.)
10 Μαΐου 2013: Ερώτηση στη Βουλή από τους ΑΝ.ΕΛ. (Τέρενς Κουίκ) για τα 10 μικρά νησιά που εκπέμπουν SOS
17 Απριλίου 2013: Δ΄γμαρχος Μεγανησίου, κ. Ευστ. Ζαβιτσάνος: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την πλήρωση της θέσης του αγροτικού ιατρού στο Μεγανήσι»