Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς γιατρό το Μεγανήσι στην αιχμή της τουριστικής περιόδου

Κι ενώ βομβαρδιζόμαστε ανηλεώς  από δημοσιεύματα τόσο για το νέο νοσοκομείο  όσο και για το Περιφερειακό Ιατρείο Κατωμερίου, διανύοντας  προεκλογική περίοδο για την αυτοδιοίκηση κι όχι μόνο, μείναμε χωρίς  γιατρό τον Δεκαπενταύγουστο!

Έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα αναγκάζει τον μοναδικό γιατρό που έχει μείνει στο Μεγανήσι (από το Πάσχα )  ν’ απουσιάσει για λίγες ημέρες  και μένει ακάλυπτο και χωρίς ιατρική μέριμνα το νησί  που “βουλιάζει” από κόσμο λόγω των ημερών. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του να μην έχουμε κάποιο έκτακτο περιστατικό    με δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά και σεις Μεγανησιώτες βάλτε και το δικό σας χέρι,  μη χάσετε την ευκαιρία εκλογές έρχονται, ξαναψηφίστε τους ν΄αποτελειώσουν με μια ακόμα  τετραετία “δημιουργίας”  το Μεγανήσι !

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι φταίει η Δημοτική αρχή για τα προβλήματα του ΓΙΑΤΡΟΥ .
    Βεβαίως και θα ξαναψηφίσουμε Ζαβιτσανο γιατι ακόμη και σε αυτό το πρόβλημα έδωσε λύση και απο ότι ακούω στήνει και κοινωνικο οδοντοιατρείο !
    Κάτι τύπους σαν εσάς ,σας έχουμε στο περιθώριο , όπως και η υπόλοιπη Μεγανησιωτικη κοινωνία.
    Με τέτοια άρθρα ψευδή και τις λοιπές ‘παραλήψεις ειδήσεων ‘όπως βιβλίο Π ΚΟΝΙΔΑΡΗ,εθελοντική ομάδα καθαριότητας δημοτών ,εκδήλωση Β ΚΑΝΕΛΛΟΥ Κατατασεστε…ανάλογα στην κοινωνία στο περιθώριο του περιθωρίου της !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *