Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Προσλήψεις με κριτήρια ΑΣΕΠ σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Ανοιχτές προκηρύξεις για θέσεις φυλάκων σε αρχαιολογικούς χώρους, τεχνικούς μεταλλικών κατασκευών και εργάτες καθαριότητας υπάρχουν για την περιοχή της Λευκάδας και του Μεγανησίου το μήνα Αύγουστο με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Τρεις φύλακες θα προσληφθούν για απασχόληση σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία των δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου το  χρονικό διάστημα εργασίας είναι έως πέντε (5) μηνών και όχι πέραν της 31.12.2013.  Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό, «Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών» σε σύμπραξη με τις ΛΣΤ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και την 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Η υποβολή των δικαιολογητικών είναι μέχρι την Τετάρτη 7 Αυγούστου στα γραφεία του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε πρωινές ώρες στο τηλέφωνο 26450 22578.

Έξι άτομα θα προσλάβει ο Δήμος Μεγανησίου με σκοπό την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.  Οι ειδικότητες που ζητά είναι τεχνικών γενικά μεταλλικών κατασκευών και εργατών καθαριότητας και η απασχόληση είναι οχτάμηνη. Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τη συγκεκριμένη προκήρυξη και τα δικαιολογητικά που απαιτεί μέσω του τοπικού τύπου, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ και στα γραφεία του Δήμου Μεγανησίου στο Κατωμέρι καθώς και στο τηλέφωνα του Δήμου 26453 61314 και 26453 61321. 

Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις του νησιού ανοιχτές παραμένουν επίσης αρκετές θέσεις εργασίας που αφορούν εποχιακή και μόνιμη απασχόληση. Από την αρχή του καλοκαιριού που ξεκίνησε η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society έχουν καλυφθεί γύρω στις 50 θέσεις εργασίας που είχαν αναρτηθεί στον παρακάτω πίνακα.

Για διευκόλυνση στην αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας καλούμε τους επαγγελματίες του νησιού να μας δίνουν χωρίς καμία επιβάρυνση την προσφορά εργασίας τους ώστε να ενημερώνουμε τους κατοίκους του νησιού.

Η Equal Society επιδιώκει την καλύτερη δυνατή προβολή των θέσεων εργασίας μέσα από όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και από το γραφείο στη Λευκάδα, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.equalsociety.gr και του www.zhteitai.gr

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578 (8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.)  Email: equallefkada@gmail.com ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr

Δείτε σχετικό αρχείο εδώ (αρχείο pdf).

Σχετικά

10 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Μεγανησίου μέσω ΟΑΕΔ. Αναμένεται η έγκρισή τους

Ανακοινώθηκαν οι εποχικές προσλήψεις στο Δήμο Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights