Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Μαΐου 2021

Ανέκρουσε πρύμναν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Γιώργος Κάτσινος. Δεν παραιτείται

Κάνει πίσω και δεν θα εμμείνει τελικά στην παραίτηση του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Γιώργος Κάτσινος, μετά την απόρριψη του αιτήματος, από τον γενικό γραμματέα της Περιφερειακής Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Κάτσινος ήταν ο πρώτος δήμαρχος, που διαμαρτυρόμενος για το πρόγραμμα διαθεσιμότητας και κινητικότητας στους Δήμους, είχε υποβάλλει κανονικά την παραίτησή του στην Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση, σε αντίθεση με τους 25 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας , που είχαν υποβάλλει μόνο πολιτική παραίτηση.

Μιλώντας στο aftodioikisi.gr, ο κ. Κάτσινος υποστήριξε ότι θα παραμείνει Δήμαρχος και θα συνεχίσει το έργο του, μη κάνοντας δεκτές και τις παραιτήσεις που υπέβαλλαν οι 15 από τους 17 δημοτικούς Συμβούλους. Σε ερώτηση σν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε παραίτηση παραμένουν, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας απάντησε ότι παραμένουν, σημειώνοντας όμως ότι δεν θα είχε νόημα το να επιμείνει στην παραίτηση του, χωρίς συμπαράσταση ή ανάλογη στάση και από άλλους δημάρχους. «Θα γινόμασταν γραφικοί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

O κ. Κάτσινος είχε υποβάλλει την παραίτησή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στις 11 Ιουλίου αντιδρώντας στην διαθεσιμότητα των Δημοτικών Αστυνομικών και των Σχολικών Φυλάκων, που οδηγούσαν τον Δήμο Ηγουμενίτσας σε αδυναμία λειτουργίας και μια πλειάδα εργαζομένων στην εξαθλίωση.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Σχετικά

11 Ιουλίου 2013: Παραιτήθηκαν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *