Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2020

Θεόδωρος Βερύκιος: Tα νερά στις ακτές κολύμβησης της Λευκάδας είναι «εξαιρετικής ποιότητας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Λευκάδα  01 Αυγούστου 2013 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στους κατοίκους και επισκέπτες του Νομού Λευκάδας ότι μετά από επανειλημμένους ελέγχους από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και μεσούσης της τουριστικής περιόδου τα νερά στις ακτές κολύμβησης είναι «εξαιρετικής ποιότητας». Ακόμη και στις ακτές της ανατολικής Λευκάδας Λυγιά – Νικιάνα – Νυδρί τα δείγματα είναι καθαρά ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Μόνο στα λιμάνια και στο Δίαυλο δεν επιτρέπεται η κολύμβηση (H aριθμ. Πρωτ. 32789/6279/25-07-2013 Απόφαση Δ/σης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Λευκάδας με θέμα «Καθορισμός κατάλληλων και μη ακτών για κολύμβηση στο Νομό Λευκάδας ΑΔΑ: ΒΛΒΠ7ΛΕ-ΠΣ8)

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις Υπηρεσίες, τους Δήμους και το Λιμενικό Σώμα καθώς και τους πολίτες που με την καθημερινή τους προσπάθεια κάνουν τη Λευκάδα να καυχιέται (με στοιχεία) ότι έχει από τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση στην Ελλάδα.

Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο πρέπει η προσπάθεια όλων να ενταθεί γιατί το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο και η κληρονομιά μας στις επόμενες γενιές είναι το περιβάλλον.

                                                     ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ

                                                   ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                            ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σχετικά:

27-05-2013: Αξιολόγηση ακτών κολύμβησης στη Λευκάδα και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Άναψε φωτιές” η Lidl στη Λευκάδα. “Οι επιχειρήσεις του νομού μας σε κίνδυνο”, τονίζει το Επιμελητήριο – “ΟΧΙ” από το Δ.Σ. στην επέκταση του Lidl (αναν.)

12-12-2013 Αρνητική στην πλειοψηφία της ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, στο αίτημα της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *