Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2020

Έκθεση «Συναντήσεις» στο Αργοστόλι με έργα 53 Επτανήσιων καλλιτεχνών

31 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκθεση «Συναντήσεις» στο Αργοστόλι με έργα 53 Επτανήσιων καλλιτεχνών

 Συνεχίζοντας τις δράσεις του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου των Επτανήσων, την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 20:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ», που διοργανώνεται από το Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παρθένης (ΚΕ.ΚΑΛ.Δ.Ε.) στις αίθουσες του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στο Αργοστόλι. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Αυγούστου 2013 με ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 18:30–21:30.

Η έκθεση ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ οργανώθηκε από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της συγκρότησης Αρχείου Συγχρόνων Επτανησίων Καλλιτεχνών (Α.Σ.Ε.Κ.), που είναι ένας από τους τρεις στόχους ιδρύσεως του Κέντρου Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παρθένης (ΚΕ.ΚΑΛ.Δ.Ε.) στην Πεσσάδα.

Από τους μέχρι τώρα καταγραφέντες καλλιτέχνες συμμετέχουν 53, οι οποίοι κατάγονται από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα ή κατοικούν ή με οποιοδήποτε τρόπο συνδέονται με τα νησιά και ανήκουν στην οικογένεια των Επτανησίων. Είναι όλοι μέλη του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ή έχουν συστηματικές σπουδές σε Σχολές Καλών Τεχνών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τα έργα τους καλύπτουν τις περισσότερες καλές και διακοσμητικές τέχνες: ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, σχέδιο, κεραμική, αγιογραφία, ενδυματολογική μακέτα.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επανακαθορίζεται ο Γιαλός και η Παραλία στα Βαρδάνια έμπροσθεν του νέου θεάτρου Λευκάδας

Σύμφωνα με το αιτιολογικό της απόφασης ορισμένες συντεταγμένες εμπεριέχουν εμφανή σφάλματα ,υπάρχουν ασυμφωνίες μεταξύ του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου ,όπως αυτό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *