Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Γαβρίλης στο meganisinews.gr: “Ανυπόστατες οι φήμες που θέλουν να μην υπάρχει επικεφαλής στην κορυφή της νέας δημοτικής παράταξης”

Με αφορμή έντονη φημολογία περί του υποψηφίου δημάρχου στην υπό σύσταση νέα δημοτική παράταξη στο Μεγανήσι, ο κ.  Γιώργος Γαβρίλης, ο οποίος και συμμετέχει στην πρωτοβουλία δημοτών για τον σκοπό αυτό μας δήλωσε:

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υποψηφιότητα του  νέου δημάρχου επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει το δήμο Μεγανησίου στις εκλογές για την Τ.Α. όποτε αυτές κι αν προκηρυχθούν. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια  κι  “εν ευθέτω χρόνω”  θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση. Δεν βιαζόμαστε, διότι έχουμε την πολιτική εκτίμηση ότι αναμένονται και εξελίξεις σε κυβερνητικό επίπεδο μέσα στον Οκτώβριο.”

Ερωτώμενος για το ποιά στάση θα κρατήσει η υπάρχουσα αντιπολίτευση στην υπό σύσταση δημοτική παράταξη, μας απάντησε:

“Δεν έχουμε πλέον κανένα θέμα με την αντιπολίτευση, έχουμε κοινές ανησυχίες για το μέλλον του Μεγανησίου. Έχουν γίνει οι απαραίτητες διαβουλεύσεις και κατεβαίνουμε πλέον σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής γνωστό μας άτομο κοινής αποδοχής. Ο κόσμος να κλείσει τ΄αυτιά του σε διασπορά φημών που εκπορεύονται από συγκεκριμένα κέντρα με προφανείς στόχους!”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Δεν είναι ανυπόστατες οι φήμες !
    Η προσπάθεια σας να ‘ριξετε’ τον νυν Δήμαρχο προσκρούει στην γνωση των Μεγανησιωτών για το ποιοι είστε , τι επιδιώκετε , τι γνωση διαθέτετε
    και τι συμφέροντα θέλετε να εξυπηρετησετε !
    Οι ‘ενδιαφερομενοι επικεφαλείς’ τα ξέρουν αυτά και κρατάνε πισινή!
    Όσο για την ‘αντιπολίτευση’ που λέτε ότι ταχαμου τα βρήκατε μου φαίνεται ότι κάνετε λογαριασμό χωρίς τον ‘Ξενοδοχο’ (μεταφορικά και …ουσιαστικά)!

    1. Μόνο και μόνο με το σχόλιό σας επιβεβαιώνετε πλήρως στα όσα αναφέρθηκα. Όσα εισαγωγικά και να βάλετε στο να «ρίξετε» (παραπέμπει σε άλλες εποχές που ενδεχομένως να σας εμπνέουν κιόλας) η κοινωνία είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο σε κάθε περίπτωση.

      Η κοινωνία ούτε άγεται, ούτε φέρεται, πολύ απλά διότι ξύπνησε όσο και να θέλετε να την νανουρίζετε. Μάλλον η όποια αλλαγή σας προξενεί αλλεργία, ακόμα και αν αυτή μέλλει να προέλθει από την ίδια την κοινωνία με το υπέρτατο δημοκρατικό της δικαίωμα του εκλέγειν (και του εκλέγεσθαι). Άρα εχθρεύεστε την κοινωνία.

      Αυτή η λογική σαφώς και δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των Μεγανησιωτών. Όσο για τον «Ξενοδόχο» (μεταφορικά και …ουσιαστικά), όπως λέτε στο σχόλιό σας, δική σας η εκτίμηση, εμάς δεν μας πέφτει λόγος, δεν υιοθετούμε φήμες, δεν παίζουμε τα όποια παιχνίδια σας εφόσον κυριολεκτείτε. Μεταφορικά, ο «πανδοχέας», θα συμφωνήσουμε. Η κοινωνία («μην λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο») έχει τον πρώτο λόγο, την οποία κοινωνία δυστυχώς την εχθρεύεστε, εφόσον εκ των προτέρων προσπαθείτε να δρομολογήσετε καταστάσεις που δεν θα ήταν αρεστές σε σας αν αυτή αποφάσιζε διαφορετικά.

      Τέλος επειδή σύμφωνα με τη λογική των όσων λέτε, όλοι οι «κακοί» μαζεύτηκαν από δω και όλοι οι καλοί από εκείνη τη μεριά, άρα διχάζετε συνειδητά την κοινωνία, εμάς αυτό μας αφήνει αδιάφορους γιατί απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία του Μεγανησιού, ανεξαιρέτως. Αν φυσικά τους το …επιτρέπετε. Μόνο που τα συγχωροχάρτια κάηκαν πριν από κάτι αιώνες.

      Καλό Καλοκαίρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights