Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Μαΐου 2019

Παραιτήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Φώτης Τσίπης

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Φώτης Τσίπης, διαμαρτυρόμενος για τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του σώματος.
Η παραίτησή του αποτέλεσε «κεραυνό εν αιθρία» για την παράταξη της πλειοψηφίας καθώς συμμετείχε στη χθεσινή συνεδρίαση από την αρχή και παρενέβη μάλιστα αρκετές φορές στη συζήτηση του σώματος.

Ο κ. Τσίπης, περίμενε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης και λίγο πριν κηρύξει τις εργασίες περατωθείσες ο πρόεδρος του σώματος Νίκος Μηλιώτης, ζήτησε και πήρε το λόγο λέγοντας:

«Είμαι δημόσιος υπάλληλος για 28 χρόνια. Μας κατηγορούν τους δημοσίους υπαλλήλους ότι είμαστε αντιπαραγωγικοί. Σήμερα, ήταν η πιο αντιπαραγωγική ημέρα της ζωής μου. Συνεδριάζουμε επί 9μισι ώρες για να συζητήσουμε διόμισι θέματα! Σας υποβάλλω την παραίτησή μου και παρακαλώ να αντικατασταθώ από τον πρώτο επιλαχόντα. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη».

Στη συνέχεια, αποχώρησε από την αίθουσα αρνούμενος να δεχθεί οποιαδήποτε παραίνεση από πλευράς ηγεσίας του σώματος.

ΠΗΓΗ: kefaloniapress.gr via corfupress.com

Ο κ. Φώτης Τσίπης είχε εκλεγεί στην 7η θέση του ψηφοδελτίου “ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, επικεφαλής ο κ. Σπύρος Σπύρου, λαμβάνοντας 1337 ψήφους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός βελτίωσης του οδικού άξονα Λευκάδα-Ακτιο-Βόνιτσα-Αμφιλοχία

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Εγκρίθηκε  η  Διακήρυξη και η  Προκήρυξη της Εργολαβίας: «Συντήρηση– Αποκατάσταση και Άρση της επικινδυνότητας της  Ε.Ο. 42 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *