Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Νοεμβρίου 2020

Παραιτήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Φώτης Τσίπης

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Φώτης Τσίπης, διαμαρτυρόμενος για τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του σώματος.
Η παραίτησή του αποτέλεσε «κεραυνό εν αιθρία» για την παράταξη της πλειοψηφίας καθώς συμμετείχε στη χθεσινή συνεδρίαση από την αρχή και παρενέβη μάλιστα αρκετές φορές στη συζήτηση του σώματος.

Ο κ. Τσίπης, περίμενε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης και λίγο πριν κηρύξει τις εργασίες περατωθείσες ο πρόεδρος του σώματος Νίκος Μηλιώτης, ζήτησε και πήρε το λόγο λέγοντας:

«Είμαι δημόσιος υπάλληλος για 28 χρόνια. Μας κατηγορούν τους δημοσίους υπαλλήλους ότι είμαστε αντιπαραγωγικοί. Σήμερα, ήταν η πιο αντιπαραγωγική ημέρα της ζωής μου. Συνεδριάζουμε επί 9μισι ώρες για να συζητήσουμε διόμισι θέματα! Σας υποβάλλω την παραίτησή μου και παρακαλώ να αντικατασταθώ από τον πρώτο επιλαχόντα. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη».

Στη συνέχεια, αποχώρησε από την αίθουσα αρνούμενος να δεχθεί οποιαδήποτε παραίνεση από πλευράς ηγεσίας του σώματος.

ΠΗΓΗ: kefaloniapress.gr via corfupress.com

Ο κ. Φώτης Τσίπης είχε εκλεγεί στην 7η θέση του ψηφοδελτίου “ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, επικεφαλής ο κ. Σπύρος Σπύρου, λαμβάνοντας 1337 ψήφους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Λευκάδας για τον καθαρισμό ιδιόκτητων οικοπέδων ενόψει της θερινής περιόδου

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας (Αντιδήμαρχος Στ. Ρόκκος) με αποδέκτες τις Δημοτικές Ενότητες Λευκάδας, Ελλομένου Απολλωνίων Καρυάς Σφακιωτών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *