Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2022

“Οι συνεχιζόμενοι εκβιασμοί και τα καψόνια για την καταβολή των δόσεων, πάνε γάντι με το success story της κυβέρνησης”

«Η κυβέρνηση τρέχει ασθμαίνοντας για να υλοποιήσει και την τελευταία υποσημείωση των απαιτήσεων της τρόικας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την εκταμίευση της δόσης και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «οι συνεχιζόμενοι εκβιασμοί και τα καψόνια για την καταβολή των δόσεων, πάνε γάντι με το success story της κυβέρνησης της κοινωνικής και οικονομικής ισοπέδωσης».

«Οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι, όμως, ένα απλό καψόνι απέναντι στην κοινωνία. Είναι η συνέχιση του πολέμου που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στα δικαιώματα και τη δημοκρατία, αλλά και σε κάθε προοπτική της χώρας για ανασυγκρότηση και ανάπτυξη», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει πως «κάθε νέα δόση και κάθε νέος εκβιασμός συνεπάγονται ακόμα μεγαλύτερες θυσίες για τον ελληνικό λαό, μεγαλύτερη ύφεση, ανεργία και φτώχεια».

«Στον αντίποδα της μνημονικής πολιτικής της ισοπέδωσης, η ακύρωση της πολιτικής λιτότητας και η χάραξη μιας νέας στρατηγικής για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την επανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα, τη στήριξη της εργασίας και της ανάπτυξης αποτελούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *