Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Ιουλίου 2021

Μόλις δυο χρόνια ζωής μας μένουν… (του Γ. Γαβρίλη)

Σύμφωνα με μια αρχαία προφητεία  των Μάγια (αρχαίος λαός με αναπτυγμένο πολιτισμό που έζησε στην κεντρική Αμερική) στις 21/12/2012 με υπολογισμούς  ενός αρχαίου ημερολογίου ο κόσμος μας θα καταστραφεί. Αυτό το γεγονός έρχονται να ενισχύσουν κι άλλες θεωρίες,  όπως αυτή της αντιστροφής των πόλων της γης, της κατάπτωσης του μαγνητικού πεδίου ,της ευθυγράμμισης των πλανητών Ερμή, Αφροδίτης, Άρη, Δια, Κρόνου, Ήλιου, Σελήνης με το κέντρο του γαλαξία κι επομένως λόγω βαρυτικών επιδράσεων, ακραίες καταστροφές.

Προστέθηκε και μια  άλλη θεωρία κάποιου  Ζαχαρία  Σίτσιν που ενίσχυσε με τη σειρά του  μια ελληνική θεωρία “περί επιστροφής των Ανδρομεδίων”.     Κοντά σε όλα αυτά ακλούθησε  κι η εκκλησία με τα “φαινόμενα της Αποκάλυψης”, μάλιστα το Βατικανό εξέδωσε μια ανακοίνωση περί πιθανής ύπαρξης εξωγήινων, ενάντια στα πιστεύω της χριστιανοσύνης.

Στο χορό της καταστροφολογίας μπήκε και το “Ηοllywood” αφού μέσω του ιντερνέτ η CIA ( βασικός μέτοχος) αναλήφθηκε ότι το θέμα πουλάει. Απόκτησε κι εύκολα φερέφωνα  ανά το κόσμο, καλοπληρωμένους εκδότες που θησαυρίζουν με την αφέλεια του κοσμάκη. Το τερπνόν  μετά του ωφελίμου: α) πουλάμε β) κρατάμε κουτό και φοβισμένο το κόσμο  και γ) περιμένουμε τους εξωγήινους να μας σώσουν. Η προπαγάνδα πρέπει να έχει τα όριά της. Πρέπει γρήγορα να πάρουμε τις τύχες μας ξανά στα χέρια μας, διαφορετικά η σωτηρία θ’ αργήσει ή καλύτερα δεν θα ‘ρθει πότε. Εξάλλου βάλτε τον εαυτό σας στη πλευρά των εξωγήινων. Εγώ δεν  θα ‘σωνα κανέναν που δεν θέλει να σωθεί. “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Γιατί  στο τέλος τους μόνους που βλέπω να καταστρέφονται, είμαστε  εμείς οι ίδιοι  από οικονομικές πολιτικές που  εφαρμόζονται  στις πλάτες μας κάτω από την ανοχή μας. Προσέξτε γιατί την ανοχή η ιστορία την αναφέρει ως ενοχή κι ενίοτε  ως  συνενοχή. Έχουμε ευθύνη να παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας.  Η αρχή ας γίνει από το 2011. Χρόνια πολλά σε όλους.

Γαβρίλης Γιώργος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *