Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2023

Επίσκεψη του Γάλλου Πρέσβη στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, επισκέφτηκε την Δευτέρα το απόγευμα (15-07-2013) ο  Πρέσβης της Γαλλίας  στην Ελλάδα, κ. Jean Loup Kuhn- Delforge. Ο Περιφερειάρχης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη, ο οποίος συνοδευόταν από την επίτιμη Πρόξενο της Γαλλίας στην Κέρκυρα,  κα  Ροζαντένια Κ.Καραμούτσου.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δύο χώρες ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό αλλά και τις ομορφιές των Νησιών του Ιονίου. Επίσης αναφέρθηκαν και στις πολιτικές συνθήκες  που επικρατούν στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης την οικονομική κρίση αλλά και την ανεργία που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο  κ. Delforge  δήλωσε στον κ. Σπύρου, ότι ήταν όνειρο του να επισκεφτεί το νησί μας και τον  ευχαρίστησε  για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε.

(Δ.Τ. Π.Ι.Ν.)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη αντιπροσωπειών των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ όμορων νομών στο Άκτιο

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα  αντιπροσωπείες όμορων νομών  των Νομαρχιακών Επιτροπών Λευκάδας, Πρέβεζας και  Αιτωλοκαρνανίας  του ΣΥΡΙΖΑ, στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Οι αντιπροσωπείες είχαν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights