Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Διάβημα του βουλευτή Λευκάδας κ. Θ. Σολδάτου και 12 συναδέλφων του για την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων

Την αντίθεσή του, για  την ενδεχόμενη ρύθμιση να ενταχθούν υποχρεωτικά στον ΟΑΕΕ, οι έχοντες εμπορική δραστηριότητα σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων και οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι σήμερα στον ΟΓΑ, διατύπωσε κατηγορηματικά ο Βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος με ακόμη 12 βουλευτές της ΝΔ, με διάβημά τους προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα.

Οι Δεκατρείς Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, διαφωνούν με την πρόταση της Προέδρου του ΟΑΕΕ Γεωργίας Κωτίδου προς τους Υπουργούς κ.κ. Στουρνάρα και Βρούτση, για την ένταξη στον ΟΑΕΕ μέσω του πολυνομοσχεδίου, όσων έχουν εμπορική-επαγγελματική δραστηριότητα, ακόμη και σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων και τονίζουν:

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, επειδή ζούμε στην επαρχία και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στην επαρχία, ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια ρύθμιση, η οποία θα λειτουργήσει απολύτως αντίστροφα από αυτό που θα επιδιώκει το οικονομικό επιτελείο και θα επιφέρει άλλο ένα κτύπημα στην κοινωνία των χωριών κάτω από 2000 κατοίκους…»

Σχετικά:

Τέλος η ασφάλιση στον ΟΓΑ για χωριά κάτω από 2000 κατοίκους. Έφτασε το τέλος των μικροεπιχειρηματιών και του Μεγανησίου

ΤΕΒΕ για χωριά κάτω των 2000 κατοίκων

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights