Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας

Συνάδελφοι,

Η τρόικα και οι κυβερνητικοί υποτακτικοί της πίστεψαν ότι θα διαλύσουν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χωρίς καμία αντίσταση, επενδύοντας στη νάρκη του Ελληνικού λαού, την οποία και τεχνηέντως δημιούργησαν μέσω της προπαγάνδας από τα Μ.Μ.Ε. και των αβάσταχτων οικονομικών βαρών που επιβάλουν συνεχώς στους Έλληνες φορολογούμενους. Ευτυχώς, έκαναν λάθος.

Η μαζική αντίδραση των Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απολαμβάνει την στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, επίσημων φορέων, ακόμη και της Κ.Ε.Δ.Ε., γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι, η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που έρχεται την Τρίτη στη Βουλή θα αποτελέσει την ταφόπλακα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα επιφέρει σύντομα τεράστια οικονομική επιβάρυνση στους Δημότες μέσω των Δημοτικών τελών, αλλά και απίστευτη κερδοφορία για τους λίγους στους οποίους θα ξεπουληθούν οι Υπηρεσίες των Δήμων.

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 συμμετέχουμε όλοι στη 24ωρη απεργία που κήρυξε το Σωματείο μας και στη Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου μας στην Κεντρική Πλατεία Λευκάδας στις 12:00. Επίσης, καλούμε τους Συναδέλφους σε προσυγκέντρωση μπροστά στο Διοικητήριο Λευκάδας στις 07:00 της ίδιας ημέρας προκειμένου να περιφρουρήσουμε την κινητοποίησή μας.

 ΩΣ ΕΔΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ενταξη των περιοχών ΟΠΑΑΧ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο Πρόγραμμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και παράταση ημερομηνίας υποβολής προτάσεων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ                                                                                                             Κέρκυρα,  6-3-2013                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την ένταξη των περιοχών ΟΠΑΑΧ της Περιφέρειας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *