Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Απριλίου 2024

200 δενδρύλια ινδικής κάνναβης καλλιεργούσε Αλβανός δραπέτης φυλακών στη Βόνιτσα (αναν.)

Στα χέρια της Αστυνομικής δίωξης Λευκάδας Αλβανός κακοποιός δραπέτης φυλακών που καλλιεργούσε ινδική κάνναβη σε απόκρυμνη περιοχή της Βόνιτσας. Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών αρχών της Λευκάδας που έχει ρίξει το βάρος του έργου της στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας και στην ασφάλεια των πολιτών.

13-07-2013, 10:30 πμ , ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα μεγάλο πλήγμα σε καλλιεργητές  εμπόρους ναρκωτικών, από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί σήμερα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Λευκάδας και του τμήματος Ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που καλλιεργούσαν μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης σε περιοχή της δικαιοδοσίας της.  Τα δενδρύλια εκριζώθηκαν και οι δράστες οδηγούνται  στον εισαγγελέα.

Φαίνεται ότι η Αστυνομική διεύθυνση Λευκάδας και ιδιαίτερα το τμήμα Ασφαλείας να  ΄χουν καταφέρει ένα ακόμα καίριο χτύπημα κατά του οργανωμένου εγκλήματος στη Λευκάδα και ιδιαίτερα σ΄εκείνο το τμήμα  που απειλεί τους νέους μας, στον τομέα των ναρκωτικών.

Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε  με νέα ανανέωση.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights