Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Αρχές Αυγούστου επιστρέφουν οι Ριμπολόβλεφ στο Σκορπιό

Συνεχίζονται οι εργασίες  και οι μικροεπεμβάσεις  σε περιφερειακά κτίρια του Σκορπιού και σε παραλιακά σημεία του νησιού, ώστε όλα να είναι έτοιμα  για το μεγάλο πάρτι που θα δοθεί στην αιχμή της τουριστικής περιόδου για την περιοχή.

Ο Σκορπιός αλλάζει όψη κι αποκτά ζωή τα βράδια με φωταγωγημένα κτίρια  και δρόμους στην στεριά και χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια που αναβοσβήνουν στην θάλασσα από την πλευρά του λιμανιού  υπενθυμίζοντας σε ψαράδες κι επισκέπτες ότι απέκτησε νέο «αφεντικό».

Στις αρχές Αυγούστου περιμένουμε την οικογένεια Ριμπολόβλεφ  κι αναμένουμε να γνωρίσουμε και τους γονείς του Ντμίτρι, αλλά και τη μικρή του κόρη Άννα (φέρεται και η ίδια η μητέρα και πρώην  σύζυγος να συνοδεύει τις κόρες της σ’ αυτές τις διακοπές).

Οι Ριμπολόβλεφ θα φτάσουν πρώτοι στον Σκορπιό και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υποδέχονται του υψηλούς προσκεκλημένους τους, που απ’ ότι ακούγεται θα είναι αρκετοί κι άκρως επώνυμοι, τόσο από το χώρο του ποδοσφαίρου, όσο κι από μεγάλα ονόματα ιδιοκτητών αλόγων ιππασίας, του επιχειρηματικού κόσμου και της show-biz . Λέγεται ότι τόσο  λαμπερά ονόματα που θα παραβρεθούν στο μεγάλο  πάρτι  που θα δοθεί έχει να δει ο Σκορπιός από τη χρυσή εποχή των Ωνάση και θ’ αποτελεί μια απόδειξη  προς όλους ότι ο νέος ιδιοκτήτης  έχει τη βαρύτητα της προσωπικότητας να δώσει πίσω όλη τη χαμένη αίγλη του νησιού.

Αρκετοί θα είναι και οι φίλοι της Κάτιας, κόρη του ρώσου μεγιστάνα, μεταξύ αυτών και η Αθηνά Ωνάση που ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν τελικά θ’ αποδεχτεί την πρόσκληση.

Σε μια προσπάθεια να μη λείπει τίποτε απ’ τον Σκορπιό τόσο για τις διακοπές , όσο στην φιλοξενία και την ασφάλεια των προσκεκλημένων και της οικογένειας, αναμένονται νέα φορτηγά  τέλος Ιουλίου με  έπιπλα, τζετ σκι , πανάκριβα κρασιά  είδη εξοχής, συστήματα ασφαλείας κ.λπ.

Για να πάρετε και μια ιδέα για το τι θα γίνει στο πάρτι   μάθαμε ότι ήδη έχει ναυλωθεί σκάφος που θα γυρίζει τη μεγάλη βραδιά γύρω απ’ τον Σκορπιό γεμάτο βεγγαλικά  και θα κάνει την νύχτα μέρα! Εμείς με αγωνία εδώ θα είμαστε να το καταγράψουμε, εσείς μη χάσετε την μεγάλη βραδιά.  Λευκάδα και Μεγανήσι σας περιμένουν.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights