Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2020

Υδατοδρόμιο θ΄αποκτήσει η Λευκάδα

Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων  για τον συντονισμό ενεργειών και την λειτουργία των υδατοδρομίων 

Κατόπιν της αριθμ ΓΠ47/2-7-2013 πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, με θέμα: «Συντονισμός των ενεργειών για την λειτουργία των υδατοδρομίων», συναντήθηκαν την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, οι Αντιπεριφερειάρχες Λευκάδας κ. Θεόδωρος Βερύκιος, Ζακύνθου κ. Διονύσιος Μυλωνάς, Κεφαλονιάς κ. Σωτήρης Κουρής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Καββαδά Μαίρη και κ. Καφύρης Γιώργος, όπως επίσης ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου κ. Τιμόθεος Ζώντος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας κ. Παναγιώτης Αραβανής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΙΝ κ. Αντώνης Δουβίτσας.

Στην συνάντηση έλαβαν επίσης μέρος οι κ.κ Σπύρος Μαζαράκης και Γεώργιος Καραγκούνης εκπρόσωποι των εταιριών Ελληνικά υδατοδρόμια και Κ2 SMART JET.

Συμφωνήθηκε η ίδρυση υδατοδρομίου στη Λευκάδα, Αργοστόλι, Βαθύ Ιθάκης και Ζάκυνθο από τους Αντιπεριφερειάρχες και τους λοιπούς παρευρισκομένους.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσουν τα κατά τόπους Λιμενικά Ταμεία για να δρομολογήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση των υδατοδρομίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έφτασε το έγγραφο για την γέφυρα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας. Τι απαντά στο αίτημα του υπουργείου ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδ. Χαλικιάς (αναν.)

Αποκλείονται κατηγορηματικά τα διόδια στη γέφυρα – Διάνοιξη Διαύλου Λευκάδας Συνέντευξη στον ρ/σ Rrisma έδωσε ο νεοεκλεγείς Αντ/ρχης Λευκάδας για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *