Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Μαΐου 2020

Εγκαίνια του Θερινού Σχολείου για τα ΜΜΕ και νέο κτίριο στη Λευκάδα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

9 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ναπολέων Μαραβέγιας επισκέφθηκε τη Λευκάδα για να εγκαινιάσει το 3ο Θερινό Σχολείο με θέμα «Διοίκηση των Μέσων Ενημέρωσης με έμφαση στα νέα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας».

Ο Πρόεδρος, παρουσία τόσο της νέας Προϊσταμένης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και επιστημονικής υπεύθυνης του Θερινού Σχολείου, Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Χριστίνας Μπενέκη όσο και του απερχόμενου Προϊσταμένου, Επίκουρου Καθηγητή κ. Θάνου Κακαρούντα, τόνισε τη σημασία του Θερινού Σχολείου για το Ίδρυμά μας και αναφέρθηκε στις προσπάθειες για τη δημιουργία Μεταπτυχιακού Προγράμματος με το ίδιο αντικείμενο, όπου θα συνδυάζεται η τεχνολογία, η επικοινωνία και η διοίκηση προκειμένου να εκπαιδευθούν στελέχη για τη Διοίκηση των ΜΜΕ.

Στη συνέχεια συνάντησε τους αιρετούς άρχοντες του νησιού, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερύκιο και τον Δήμαρχο κ. Κώστα Αραβανή, με τους οποίους συζήτησε την πρόοδο των εργασιών για τη μετασκευή του Κέντρου Νεότητας (το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Λευκάδας) σε σύγχρονο κτίριο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, με τις δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις (Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων), που εγκαταστάθηκε στη Λευκάδα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ιδρύματος, οι εργασίες μετασκευής του κτιρίου θα αρχίσουν το φθινόπωρο, με την ευθύνη του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων. Ο ΟΣΚ ανέλαβε την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων και την ολοκλήρωσή του μέσα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ελπίζοντας στη συνδρομή και των τοπικών φορέων, η εγκατάσταση των φοιτητών στο νέο κτίριο μπορεί να πραγματοποιηθεί στα αμέσως επόμενα χρόνια.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε από την ΕΦΑΑ η μελέτη διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στην Απόλπαινα

Την έγκριση της μελέτης: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου στην Απόλπαινα Λευκάδας»  αποφάσισε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας -Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *