Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Αναστέλει ο δήμος Λευκάδας το πρόγραμμα αυτοαξιολόγησης των δομών και υπηρεσιών του

Το είχαμε γράψει (αναρτήσει) από τους πρώτους, αν όχι πρώτοι, ότι ο δήμος Λευκάδας θα “σύρει το χορό” της αξιολόγησης (δείτε εδώ, 20 Φεβρ. 2013). Σήμερα ο δήμος ανακοινώνει την αναστολή της αυτοαξιολόγησης των δομών και υπηρεσιών του. Το γιατί, στο Δ.Τ. που ακολουθεί.

Υποκριτική η στάση της κυβέρνησης έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις με τη Δημοτική Αστυνομία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 8 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λευκάδας εντάχθηκε στο πρόγραμμα πιλοτικής αξιολόγησης δομών και υπηρεσιών ΟΤΑ και συγκεκριμένα μαζί  με άλλους 10 δήμους (Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Λαρισαίων, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα, Σκύρου, Κω) και τρείς περιφέρειες (Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας). Ο Δήμος προχώρησε στην αυτοαξιόλογησή του μέσω των δικών του μέσων, με τους δικούς του υπαλλήλους που υπηρετούν και γνωρίζουν, για την επιτάχυνση και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης δομών (όχι αξιολόγηση προσωπικού) προκειμένου να διαγνωσθούν και να περιοριστούν οι αδυναμίες και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες ικανοποιώντας  την κοινωνία και τους δημότες μας.

Σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις της περασμένης Παρασκευής σχετικά με την επικείμενη κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμος μας αναστέλλει την αυτοαξιολόγηση των δομών του γιατί η στάση της κεντρικής κυβέρνησης αποδεικνύεται υποκριτική και εντελώς προσχηματική. Για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την διαδικασία αυτοαξιολόγησης.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σχετικά

Ο δήμος Λευκάδας στους πρώτους που θα «σύρουν το χορό» στη διαδικασία της αξιολόγησης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights