Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Ιουνίου 2023

Ημερίδα για τον Βιώσιμο Τουρισμό σε Νησιωτικές Προστατευόμενες Περιοχές

3 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για τον Βιώσιμο Τουρισμό
σε Νησιωτικές Προστατευόμενες Περιοχές
από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Το Τμήμα Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Οικολογίας προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία και επιστήμονα στην εκδήλωση με αντικείμενο την ενημέρωση για την οργάνωση και τη λειτουργία του Θερινού Σχολείου για τον Βιώσιμο Τουρισμό σε Νησιωτικές Προστατευόμενες Περιοχές.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Οικολογίας, στο Νέο Κτίριο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (περιοχή Παναγούλα, Ζάκυνθος).

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΠΕΤΕΕΜ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κατά της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων σχετικά με την μη πρόσληψη εργαστηριακού καθηγητή ΤΕ01.06 – ηλεκτρολόγου – στο ΕΠΑ.Λ Ληξουρίου.

Για παράνομη μεθόδευση κάνουν  λόγω οι καθηγητές εργαστηρίων ΠΕΤΕΕΜ και ζητούν αποκατάσταση της νομιμότητας δείτε το έγγραφο καταγγελίας εδώ Δείτε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights