Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Equal Society. Πρόγραμμα δωρεάν σπουδών “Σπουδάζω με υποτροφία”

Σπουδάστε τώρα με Υποτροφία !

Πρόγραμμα δωρεάν σπουδών από την Equal Society

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, στo πλαίσιo των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία!».

Αντικείμενο της δράσης, είναι η παροχή ΔΩΡΕΑΝ υποτροφιών, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους διάρκειας, σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σημαντικά δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας υποτροφίες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Σε μια περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς για ένα μέλλον προόδου και προκοπής πλήττονται από τη σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» έχει στόχο να δώσει σε νέους με ικανότητες και ταλέντα, την πρόσβαση στην εκπαίδευση που τους αξίζει και που η οικονομική τους κατάσταση τους εμποδίζει να αποκτήσουν.

Τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες υποτροφίες και να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει στην ιστοσελίδα http://spoudazo.equalsociety.gr/

Το πρόγραμμα των υποτροφιών διαμορφώνεται ως εξής:

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Δύο (2) υποτροφίες σε προγράμματα επιλογής του υποψηφίου
University of Limerick (Limerick, Ιρλανδία)
Μια (1) υποτροφία MSc in Marketing, Consumption & Society
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη)
Μια (1) υποτροφία για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική
Μια (1) υποτροφία για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική
ΒCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών (Αθήνα)
Μια (1) υποτροφία για Bachelor (προπτυχιακά προγράμματα) επιλογής του υποψηφίου
Μια (1) υποτροφία για Master (μεταπτυχιακά προγράμματα) επιλογής του υποψηφίου
Cyprus Institute of Marketing (Λευκωσία, Κύπρος)
Μια (1) υποτροφία για το Diploma in Marketing Management
Ι. ΔΕΛΤΑ (Aθήνα)
Μια (1) υποτροφίες σε κάθε έναν (1) από τους ακόλουθους τομείς: Υγείας & Ομορφιάς, Τουρισμού & Επισιτισμού, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Εφαρμοσμένων Τεχνών/Digital Media,  Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας & Αυτοματισμών.
Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (Αθήνα)
Μια (1) υποτροφία για «Αθλητικός Συντάκτης»
I.IEK ΤΟΜΗ (Αγρίνιο)
Από μια (1) υποτροφία σε κάθε τομέα: Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Τεχνικός Συστημάτων Υπολογιστών, Τεχνικός Σχεδίασης & Ανάπτυξης Ιστοσελίδων, Τεχνικός INTRANET – INTERNET, Ειδικός εφαρμογών Αισθητικής, Αισθητικός Ποδολογίας & Περιποίησης Άκρων, Κομμωτική.
Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ (Πάτρα)
Μια (1) υποτροφία για Βοηθός Φαρμακείου – Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών.
Ι.Ι.Ε.Κ. ΖΗΤΑ (Χανιά)
Τρεις (3) υποτροφίες σε κάθε τομέα: Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, Αισθητικής Τέχνης, Μάρκετινγκ, Μηχανογραφημένου λογιστηρίου, Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας
I.I.E.K. CRAFT (Ηράκλειο Κρήτης)
Mια (1) υποτροφία σε κάθε τομέα: Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Τεχνικός Διακόσμησης, Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Ειδικός Πληροφοριακών Συστημάτων με Πολυμέσα (multimedia)
Ι.Ε.Κ. DATA (Χίος)
Τεχνικός Τεχνολογίας Internet
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights