Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Αυγούστου 2022

Τρίτη κατά σειρά προσάραξη σκάφους στον δίαυλο Λευκάδας

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι ιστιοφόρο σκάφος είχε προσαράξει στη βόρεια είσοδο του διαύλου Λευκάδας.

Άμεσα μετέβη στο σημείο κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίζοντας στην ανωτέρω περιοχή το Ι/Φ «CADODOS» σημαίας Ισπανίας, με τέσσερις επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Για συνδρομή έσπευσε το Ρ/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν.Π.7445 από το λιμένα της Πρέβεζας και πλωτό περιπολικό Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ από μαρίνα της Λευκάδας. Το ανωτέρω σκάφος αποκολλήθηκε με ιδία μέσα (χρήση ιστίων) και κατέπλευσε με ασφάλεια συνοδεία του ΠΛΣ στη μαρίνα Λευκάδας. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Λευκάδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

ΠΗΓΗ: hcg.gr

Σχετικά

«Διαύλου Οδύσσεια 2013» συνέχεια. Δεύτερη προσάραξη σκάφους!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Αντίθετος μεν, συνεχίζω δε” για τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή στο θέμα της αυτοαξιολόγησης δομών και υπηρεσιών του δήμου

Το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λευκάδας καυτηριάζει την στάση του δημάρχου κ. Κώστα Αραβανή, ο οποίος, σύμφωνα με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *