Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Αυγούστου 2022

Βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης των Ιονίων Νήσων που θ’ αντικαταστήσει τον Σπύρο Σπύρου

Πληθαίνουν οι φήμες για  κοινό υποψήφιο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Φήμες που φαίνεται να έχουν κάποια βάση για όσους γνωρίζουν και διαβάζουν πίσω από τις ειδήσεις.

Η κόντρα της Περιφέρειας με τη Λευκάδα τόσο στο θέμα του Διοικητηρίου, όσο και η «γκρίνια» των υπολοίπων νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για «επιλεκτική» διάθεση των πόρων βάσει της εντοπιότητας του Περιφερειάρχη κ. Σπύρου, φέρεται να του στερούν το χρίσμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τυχαία, επίσης, δεν μπορεί να θεωρηθεί η  διαμάχη Δαγκλή – Μπεριάτου και παρά την σύσταση του επικεφαλής του Ιόνιου Αρχιπέλαγους  στην «ανταρσία» της πρώτης (μέλος της παράταξής του) να ανεξαρτητοποιηθεί, πιο πιθανό είναι ότι μέσω της πρώτης τού υποδεικνύεται άνωθεν η  «πόρτα της εξόδου».

«Νεοφώτιστος», λοιπόν, Λευκαδίτης σύμφωνα με το κους-κους του παρασκηνίου ο νέος υποψήφιος Περιφερειάρχης που πληροί  επαρκώς  τα κριτήρια της διαδοχής. Ο ίδιος βέβαια διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι δεν πρόκειται ν’ ασχοληθεί με την πολιτική σε όλες του τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Επειδή όμως στην πολιτική  δεν υπάρχει το ποτέ, αλλά το πότε, πράγμα που γνωρίζει καλά και ο ίδιος, αναμένουμε εναγωνίως πότε η θέση των αστεριών θα επιτρέψει το δικό του timing που θα τον διαψεύσει. Άλλωστε κανείς δεν πρόκειται να τον κατηγορήσει:

Για τη Λευκάδα ρε γαμώτο!

Βέβαια καλά όλα αυτά, εάν το μεσοδιάστημα μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου δεν έχουμε πολιτικά γεγονότα που θα  αναγκάσουν πολλούς να κάνουν και δεύτερες σκέψεις. Προσωπική μας άποψη ήταν και παραμένει ότι είναι τουλάχιστον αστείο να προγραμματίζει κανείς με ορίζοντα μηνών τη στιγμή που «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος» και η “επανάληψη” δεν αποκλείεται…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *