Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη των Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό (αναν.)

Στον Σκορπιό με πολυτελή θαλαμηγό ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

 

Με πολυτελή θαλαμηγό έφτασε στον Σκορπιό σήμερα το μεσημέρι ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ παρέα με στενούς τους φίλους  για ολιγοήμερη παραμονή στο νησί, με αφορμή και την εορτή του Αγίου Πνεύματος.  Η κόρη του Εκατερίνα, από πληροφορίες μας, δεν συνοδεύει τον πατέρα της και δεν αναμένεται στο νησί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Με τη θαλαμηγό μεταφέρθηκαν και αρκετά έπιπλα, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν πιο άνετη την παραμονή τους στο νησί το αμέσως επόμενο διάστημα των θερινών διακοπών τους.

Η πρώτη φάση των εργασιών ουσιαστικά τελείωσε την  περασμένηΠαρασκευή 21 Ιουνίου , με το ferry-boat να εκετελεί το τελευταίο έκτακτο δρομολόγιο στο νησί για την απομάκρυνση των συνεργείων που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση των κτιρίων.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με άνδρες της ασφάλειας του νησιού να παρακολουθούν διακριτικά κάθε κίνηση γύρω απ’ τον Σκορπιό κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύχτα εντείνονται οι περιπολίες σε όλη την έκταση του νησιού.

Ο ρώσος μεγιστάνας έχει εκφράσει την επιθυμία να πραγματοποιήσει και την πρώτη του απογευματινή έξοδο στη Λευκάδα υπό την συνοδεία τόσο της προσωπικής του ασφάλειας, όσο και ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.,   αξιοποιώντας τη δυνατότητα που του παρέχεται από σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε σχετικά πρόσφατα από την Ελληνική Βουλή.

Δείτε σχετικά

«Επίθεση» με φορτηγά στον Σκορπιό των Ριμπολόβλεφ (αναν.)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights