Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
11 Αυγούστου 2022

Σύλληψη πρώην Αστυνομικού Διευθυντή από την Ασφάλεια Λευκάδας για σωρία αδικημάτων σε βάρος ηλικιωμένης

Νέα επιτυχία από την Ασφάλεια Λευκάδας που αξιοποίησε πληροφορίες που είχε στην διάθεσή της  για την παράνομη δραστηριότητα του πρώην συναδέλφου τους.

Ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής με την σύζυγο και τον γιό του μεταμφιεσμένος με περούκα και πλαστά  αποδεικτικά στοιχεία (ταυτότητα και πληρεξούσιο) επιχείρησε να αφαιρέσει  από λογαριασμό κατάκοιτης ηλικιωμένης  225.000 ευρώ , αφού προηγουμένως αλλοδαπή που εργάζονταν προσφέροντας βοήθεια στην ηλικιωμένη είχε αφαιρέσει το βιβλιάριο τραπέζης.

Να σημειωθεί ότι ο  πρώην αστυνομικός διευθυντής είχε προβεί ήδη σε δύο αναλήψεις  από 10.000 ευρώ την κάθε φορά χωρίς να γίνει αντιληπτός από την τράπεζα και από την ίδια την ηλικιωμένη που από τις πρώτες πληροφορίες δεν είχε στενούς συγγενείς. Έτσι αποφάσισε  ο φερόμενος ως δράστης να υπεξαιρέσει όλο το ποσό  από το επαρχιακό κατάστημα Εθνικής τραπέζης στη Λευκάδα.

Πρωί-πρωί λοιπόν κατά τις 8 πμ, την Παρασκευή 21/06/2013,  η Ασφάλεια Λευκάδας τον περίμενε και όταν αυτός, συνοδευόμενος από την οικογένειά του για ν’ αποφύγει τις υποψίες, παρουσιάστηκε στον ταμία και κατέθεσε την εντολή με τα πλαστά έγγραφα, του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο δράστης με την σύζυγο και τον γιο του κρατούνται από την Ασφάλεια Λευκάδας και την Τρίτη θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λευκάδας για την απαγγελία βαριών κατηγοριών, σωρίας  αδικημάτων του κώδικα ποινικής δικονομίας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

H φωτογραφία της ημέρας

Αναμφισβήτητα  μια  φωτογραφία με σαφή πολιτικό  μήνυμα και πολλούς αποδέκτες ! Ο Σπύρος Σπύρου φωτογραφίζεται κατά την διάρκεια συνέντευξης στα τοπικα […]

Επιστολή- διαμαρτυρία Σπύρου -Aντιπεριφερειαρχών στον Πρωθυπουργό για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, Λευκάδας, Θοδωρής Βερύκιος, Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *