Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2022

Η αρχή του τέλους της κυβέρνησης έχει ξεκινήσει

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Με την καταλυτική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, η αρχή του τέλους της κυβέρνησης του Πρωθυπουργού του μαύρου έχει ξεκινήσει.  Τα τραγικά αδιέξοδα της  μνημονιακής πολιτικής και τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της πλειοψηφίας της κοινωνίας διαμορφώνουν τους όρους για την ανατροπή  της αυταρχικής κυβέρνησης και της πολιτικής της.

Ακόμα και σήμερα η εναπομείνασα κυβέρνηση συνεχίζει να παρανομεί, κρατώντας το μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ. Ο αγώνας των εργαζομένων,  ωστόσο, έχει αποτελέσει αφορμή για τη συγκρότηση ενός δημοκρατικού, αντιμνημονιακού, πλειοψηφικού  μετώπου που απαιτεί να σταματήσει ο κατήφορος και να ανοίξουν νέοι δρόμοι ελπίδας και προοπτικής.

Όσοι αμφισβητούν την πορεία της κυβέρνησης οφείλουν να πάνε μέχρι το τέλος, χωρίς ήξεις αφήξεις. Το ΠΑΣΟΚ, επιλέγοντας το δρόμο της πλήρους υποταγής,  γίνεται το απόλυτο  δεκανίκι της δεξιάς του Σαμαρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και με την αγωνιστική-ενωτική του παρουσία ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της μεγάλης πλειοψηφίας για την ανατροπή της κυβέρνησης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

21/06/2013

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *