Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Οκτωβρίου 2020

Επίτιμος δημότης Λευκάδας ανακηρύχθηκε ο Μεγανησιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης από το Μεγανήσι Λευκάδας , ύστερα από την βράβευσή του από την Ένωση Δήμων Αττικής (Τρίτη 28 Μαίου) για την αντικειμενικότητά του στην άσκηση του λειτουργήματός του, ανακηρύχθηκε προχθές (συνεδρίαση 17η/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, Θέμα 5ο) επίτιμος δημότης Λευκάδας, κατά πλειοψηφία, με κριτήριο την ανιδιοτελή συνεισφορά του και την συνεχή και συστηματική υποστήριξή του στη Λευκάδα («στον τόπο μας», όπως ακριβώς αναφέρθηκε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής).

Από την πλευρά της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα», ο επικεφαλής της  επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γεράσιμος Αραβανής εξέφρασε τη διαφοροποίησή του στηλιτεύοντας  το γεγονός  ότι ο Γιάννης Πολίτης, αν και εργάστηκε στον δημόσιο, κρατικό τηλεοπτικό φορέα (ΕΡΤ) «δεν τον είδα να βγει μπροστά», είπε.

Με πληροφορίες από “kolivas.de

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη αντιπροσωπειών των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ όμορων νομών στο Άκτιο

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα  αντιπροσωπείες όμορων νομών  των Νομαρχιακών Επιτροπών Λευκάδας, Πρέβεζας και  Αιτωλοκαρνανίας  του ΣΥΡΙΖΑ, στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Οι αντιπροσωπείες είχαν […]

2 Σχόλια

  1. 1.Είναι αυτός που είχε πει το αμίμητο
    “Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου θα έπρεπε να τον εφεύρουμε”
    2.Είδατε πουθενά δήλωση του για τα γεγονότα στην ΕΡΤ;
    Η Λευκάδα των ποιητών ,των πνευματικών ανθρώπων και των αγωνιστών της αντίστασης βραβεύει δημοσιοσχεσίτες και όσους φροντίζουν καλά τα αφεντικά τους……

  2. Μια διόρθωση μόνο, μιας και επικαλείσαι και το http://www.kolivas.de: To «δεν τον είδα να βγει μπροστά» (σημ. τον Πολίτη, σε σχέση με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ) δεν το είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της ΔΚ «Όλοι για τη Λευκάδα» Κώστας Δρακονταειδής, αλλά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γεράσιμος Αραβανής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *