Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Μαΐου 2020

Στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας αύριο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θοδωρής Βερύκιος

Σε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας κ. Κ. Μουσουρούλη, θα παραβρεθεί αύριο Παρασκευή 14-06-2013 ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θ. Βερύκιος, μαζί με τον περιφερειάρχη κ. Σπ. Σπύρου και τους άλλους Αντιπεριφερειάρχες των Ιονίων Νήσων.

Αντικείμενο της συνάντησης, τα προβλήματα των ΄΄ορφανών λιμανιών΄΄ , η συγκοινωνιακή σύνδεση των νησιών, κ. α.

Ειδικά για το νομό μας, ο κ. Βερύκιος θα ζητήσει,από τον κ. Υπουργό, την ενίσχυση του Λιμεναρχείου Λευκάδας και του Λιμενικού Σταθμού Νυδρίου με προσωπικό, πλωτά και χερσαία μέσα.

Πλωτά αξιόπιστα υπάρχουν κατασχεμένα από τις Λιμενικές Αρχές, τα οποία δυστυχώς αξιώνονται αντί να παραδίδονται σ΄αυτές.

Η Λευκάδα δημιουργεί καινούργιες λιμενικές υποδομές και χρόνο με το χρόνο δέχεται τεράστιο αριθμό επισκεπτών από τη θάλασσα.

Επίσης ο αριθμός ημεροπλοίων είναι ο μεγαλύτερος αναλογικά στο Ιόνιο. Ακόμα η επιτήρηση των θαλάσσιων ακτών είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού προϋποθέτει και τις σωστές  λιμενικές υποδομές αλλά και την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να δοθούν τα ονόματα των δημάρχων και των περιφερειαρχών για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα “μαύρου χρήματος” (λίστα Νικολούδη)

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη λίστα Νικολούδη Οι έλεγχοι για τη φοροδιαφυγή και την απόκρυψη περιουσιακών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *