Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την ΕΡΤ

ΕΡΤ: οι τροϊκανοί δολοφόνοι με το πριόνι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προκλητική  κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοίνωσε με τον πιο  κυνικό τρόπο ο εκπρόσωπος της τρικομματικής συμμορίας. Η ΕΡΤ γίνεται  θυσία στο βωμό των μνημονίων και των τροϊκανών τοκογλύφων, για να βρει η κυβέρνηση 2.800 εργαζόμενους και να τους πετάξει στο δρόμο. Ταυτόχρονα,  η διάλυση κι απαξίωση της ΕΡΤ αποτελεί ένα μεγάλο δώρο στους καναλάρχες της ιδιωτικής ασυδοσίας. Η διάλυση της δημόσιας τηλεόρασης φέρνει άμεσα χιλιάδες απολύσεις, ακόμα πιο έντονο έλεγχο της πληροφόρησης και των  ειδήσεων από τα πρόθυμα δημοσιογραφικά εξαπτέρυγα του κεφαλαίου, της  τρόικας και της κυβέρνησης, ολοκληρωτική απαξίωση του πολιτιστικού και  μορφωτικού έργου της ΕΡΤ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην ΕΡΤ, που  αποφάσισαν να αντισταθούν στο κυβερνητικό ψαλίδι βγάζοντας στον αέρα  πρόγραμμα, χωρίς την έγκριση και τον έλεγχο των καλοπληρωμένων  κυβερνητικών εγκάθετων.

Θα στηρίξει αποφασιστικά κάθε απόφαση αντίστασης και αγώνα που θα  λάβουν οι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ και καλεί όλους  τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία να στηρίξουν με μαζική  συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα τον αγώνα της ΕΡΤ.

Για μια μαζική ασπίδα αλληλεγγύης, που θα ακυρώσει τα κυβερνητικά  σχέδια. Για να ανατραπούν οι “σχιζοφρενείς δολοφόνοι με το πριόνι” των  μνημονίων, για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, για μια ενημέρωση που δεν θα κρύβει την αλήθεια και τους αγώνες του λαού μας, για μια  πραγματικά δημόσια ΕΡΤ υπό εργατικό έλεγχο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *