Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Απρίλιος 2021

ΕΛΜΕ Λευκάδας: Όχι στο κλείσιμο της ΕΡΤ

Η επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης σε κάθε δημόσιο φορέα συνεχίζεται. Μετά την προληπτική επιστράτευση των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, η κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αυταρχικό της κατήφορο, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου κλείνει τη Δημόσια Ραδιοφωνία – Τηλεόραση προσθέτοντας χιλιάδες νέους ανέργους στους ήδη υπάρχοντες. Σήμερα ξημέρωσε μια μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία, την πολυφωνία, τον πολιτισμό. Αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει.

Τα δημόσια Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ανήκουν στο λαό, πληρώνονται από το λαό και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διατάσσει το κλείσιμο τους. Η ομαλή,  διαφανής και ποιοτική λειτουργιά τους αποτελεί ευθύνη του κράτους την οποία και έχει  χρέος να  διασφαλίσει και όχι να  βάλει λουκέτο αυθαίρετα.

Είναι χρέος όλων μας να υπερασπιστούμε τη Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία, να υπερασπιστούμε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, να υπερασπιστούμε τον τεράστιο πολιτισμικό πλούτο της ΕΡΤ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Κούρτης Φίλιππος

 

Παραστατίδης Παναγιώτης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Φίλιππος Μεσσήνης: «Δεν έχω κάνει τίποτε παράνομο στο LEADER… Θα δώσω αναλυτική συνέντευξη τύπου και θα γελάσει το πανελλήνιο. Το πρόγραμμα κινδυνεύει…!!!»

Το μέλος του ΤΑΟΛ και πρώην συντονιστής του προγράμματος LEADER, Φίλιππος Μεσσήνης, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1,  λέγοντας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *