Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Απριλίου 2020

ΕΛΜΕ Λευκάδας: Όχι στο κλείσιμο της ΕΡΤ

Η επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης σε κάθε δημόσιο φορέα συνεχίζεται. Μετά την προληπτική επιστράτευση των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, η κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αυταρχικό της κατήφορο, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου κλείνει τη Δημόσια Ραδιοφωνία – Τηλεόραση προσθέτοντας χιλιάδες νέους ανέργους στους ήδη υπάρχοντες. Σήμερα ξημέρωσε μια μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία, την πολυφωνία, τον πολιτισμό. Αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει.

Τα δημόσια Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ανήκουν στο λαό, πληρώνονται από το λαό και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διατάσσει το κλείσιμο τους. Η ομαλή,  διαφανής και ποιοτική λειτουργιά τους αποτελεί ευθύνη του κράτους την οποία και έχει  χρέος να  διασφαλίσει και όχι να  βάλει λουκέτο αυθαίρετα.

Είναι χρέος όλων μας να υπερασπιστούμε τη Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία, να υπερασπιστούμε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, να υπερασπιστούμε τον τεράστιο πολιτισμικό πλούτο της ΕΡΤ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Κούρτης Φίλιππος

 

Παραστατίδης Παναγιώτης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω δήμων σας “Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ” προσκαλεί στην κοπή της πίτας του

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» Αθηνοδώρου 45 & Ίωνος, Κάτω Ηλιούπολη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων «Η […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *