Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Απριλίου 2024

Κάλπη και στο Μεγανήσι για τη νέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας (αναν.)

Ν.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ 2

ΤΗΛ&FAX:26450-24210

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 9-6-2013 καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας (παλιό Δημαρχείο)από ώρα 09:00 μέχρι 19:00 ή (7πμ έως 7μμ), προκειμένου να ψηφίσουν για την εκλογή των νέων Οργάνων του κόμματος, δηλαδή Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΕΟΕ)και Συντονιστικής Επιτροπής (Ν.Ε.Κ.Α.Π.)

Η εκλογική διαδικασία στο Δήμο Μεγανησίου θα γίνει στο ΚΕΠ Βαθέως τις ίδιες ώρες.

Η Εφορευτική Επιτροπή

06-06-2013

Η δεύτερη κάλπη για τις εσωκομματικές εκλογές που θα αναδείξει της νέας Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα θα στηθεί στο Μεγανήσι. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή  9 Ιουνίου 2013. Τα μέλη μπορούν να ψηφήσουν από τις 9:00 πμ έως τις 19:00 μμ.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ  Λευκάδας θα αποτελείται πλέον από 7 μέλη αντί 11 που αποτελούνταν μέχρι τώρα και στη συντονιστική θα συμμετέχουν 5 μέλη από κάθε Νομό.

Tην Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συγκέντρωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας με Γραμματέα τον Βαγγέλη Θεριανό. Κύριο αντικείμενο της Νομαρχιακής Συνέλευσης ήταν η προετοιμασία των εσωκομματικών εκλογών της 9ης Ιουνίου 2013 (βλ. σχετική πρόσκληση) και το κύριο αίτημα, όσων παρευρισκομένων, ήταν η ανανέωση.

Υποψηφιότητες για την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή

Λάζαρος Γιάννης, Κατωπόδης Λεωνίδας, Ευδοξία Κατωπόδη, Καρανικόλα-Γαζή Δροσούλα, Βάσω Μανωλίτση-Μάρη, Πεντεσπίτης Νίκος, Σολδάτος Γιάννης.

Υποψηφιότητες για την Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Έλεγχου (ΝΕΟΕ)

Θεράπος Αντρέας, Βρεττός Γεράσιμος, Μεταξάς Γεώργιος

Υποψηφιότητες για Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΝΕΚΑΠ)

Αραβανής Γιώργος, Λάζαρης Γιώργος, Συκιώτης Κώστας

(Με πληροφορίες από lefkasnews.gr)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τα “έσωσαν” τελικά τα φαρμακεία

Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη Μείζον ενδοκυβερνητικό ζήτημα προκύπτει από τη ψηφοφορία για τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών, με τη […]

2 Σχόλια

  1. Συγνωμη ρε παιδια αλλα υπαρχουν ακομα ψηφοφοροι Του ΠΑΣΟΚ στο ΜΕΓΑΝΗΣΙ. Γιατι αποτι ξερω ολο το ΒΑΘΥ,οχι το χωριο, παλαιο ΠΑΣΟΚ μετακομισε στο ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ.

  2. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ. ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ..ΕΝΝΟΩ ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 55,ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΣΘΟ 1850 ΕΥΡΩ, ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ στο 7%, ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ 1200 ΕΥΡΩ ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ 3% ΛΟΓΩ ΑΜΕΣΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ . ΕΓΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΧΑΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΦΕΡΜΕΚΟΥΛΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights