Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Νοεμβρίου 2020

Η ιστοσελίδα του Συλλόγου Επαγγελματιών Νικιάνας – Πρόγραμμα δράσεων

Σύλλογος Επαγγελματιών &
Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας

Νικιάνα 25 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.nikiana.gr είναι πλέον διαθέσιμη στο ευρύ κοινό διαθέτοντας χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή μας αλλά και επαγγελματικό κατάλογο των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της Νικιάνας.

Παρακαλούμε τους επαγγελματίες που επιθυμούν να καταχωρηθούν στον εν λόγω επαγγελματικό κατάλογο να επικοινωνήσουν με τις κ. Θεοδώρα Μανωλίτση και κ. Κονδυλάτου Κυριακή προκειμένου να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες πληροφορίες και το σχετικό υλικό.

Παρακαλούμε δε τους επαγγελματίες εκείνους που έχουν  ήδη προχωρήσει στην καταχώρηση των επιχειρήσεων τους στην ιστοσελίδα του συλλόγου να να προβούν στον έλεγχο της καταχώρησης τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν όλα τα στοιχεία τους είναι σωστά και να επικοινωνήσουν με τις κυρίες Μανωλίτση και Κονυδλάτου στην περίπτωση που είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές.

Τέλος θα πρέπει επίσης να αποστείλουν άμεσα στις ανωτέρω υπεύθυνες, τον αριθμό ΜΗΤΕ που αναγράφεται στο Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ, καθώς είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να αναγράφεται στις διαφημιστικές καταχωρίσεις.

Το ΔΣ

 

Σύλλογος Επαγγελματιών &
Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας

Νικιάνα 22 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση

Κοινοποιείται παρακάτω πρόγραμμα εργασιών-δράσεων κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

1.   Δευτέρα  27 Μαΐου  καθαρισμός πλαζ ‘’λιμνι’’ στις 18.30
2.   Τετάρτη 29 Μαΐου καθαρισμός πλαζ ‘’επισκοπος’’ στις 18.30
3.   Σάββατο 1 Ιουνίου από 08.30

Α ) Καθαρισμός δεξαμενής βρύσης ‘’Παυλου’’
Β ) Καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου
Γ) Καθαρισμός-κοπή κλαδιών πέριξ και άνωθεν της βρύσης

Υπ΄όψιν ότι μετά τις παραπάνω εργασίες θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης της βρύσης και συντήρησης για επαναφορά στην αρχική μορφή.

Παρακαλούνται οι εθελοντές να προσέλθουν βοηθώντας στην εκτέλεση των παραπάνω εργασιών ιδιαίτερα στην βρύση του ‘’Παυλου’’.

Το ΔΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Χορεύει” το Ιόνιο

Έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Ιόνιο – Τρεις δονήσεις σήμερα το πρωί νότια της Ζακύνθου. Η μεγαλύτερη 4,4 Ρίχτερ. Συνέχεια (thebest.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *