Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιανουαρίου 2022

Η Π.Ι.Ν. για το 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε το 1o Φεστιβάλ  Τουρισμού Θεσσαλονίκης   που πραγματοποιήθηκε από 16-19 Μαΐου 2013 στην Θεσσαλονίκη .

Η  Βόρεια Ελλάδα είναι αγορά αυξημένου ενδιαφέροντος για τα Ιόνια νησιά  λόγω της εύκολης πρόσβασης (οδικής και αεροπορικής) αλλά και των  στενών δεσμών των κατοίκων των δυο περιοχών.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δίνει ιδιαίτερο βάρος στην προβολή της στην περιοχή, λόγω  του ειδικού ενδιαφέροντος και για να ενδυναμωθεί  περαιτέρω η παρουσία της  σε αυτή την αγορά συμμετείχε στο φεστιβάλ με περίπτερο 20 τ.μ.

Η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Εκτός των Περιφερειών συμμετείχαν, Δήμοι, Επιχειρήσεις του Τουρισμού, Επιμελητήρια και Ενώσεις Επαγγελματιών Τουριστικών Περιοχών.

Το1ο Φεστιβάλ Τουρισμού, απευθυνόταν αποκλειστικά στο κοινό, με στόχο την υπενθύμιση των προορισμών ως επιλογή τόπου διακοπών.

Πραγματοποιήθηκε πλήθος εκδηλώσεων σε καθημερινή βάση, πολύτιμη ήταν και η  βοήθεια των Συλλόγων Επτανησίων της Βόρειας Ελλάδος  και των Κερκυραϊκών Ενώσεων.

Από την ΕΤΙΝ παρέστη ο Σπύρος Θύμης, ουσιαστική ήταν και η βοήθεια του Θέμη Παγιατάκη.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Άμεση επισκευή του φωτός εμποδίου στον «Παντοκράτορα», για λόγους ασφαλείας των πτήσεων, ζητεί ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει από τη διακοπή λειτουργίας του φωτός εμποδίου στην κορυφή του όρους «Παντοκράτωρ», στην […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *