Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιουνίου 2021

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο “εν κρυπτώ” για το θέμα του οικοπέδου 31,35 στρεμμάτων ιδιοκτησίας και του δήμου Μεγανησίου – Η εισήγηση

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Μεγανήσι λόγω ΤΑΙΠΕΔ, μακριά από τα “φώτα της δημοσιότητας”.

Ο δήμος Μεγανησίου υπό την ανοχή  και της αντιπολίτευσης, πραγματοποίησε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την εκποίηση από το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου του οικοπέδου στη Γύρα Λευκάδας, ιδιοκτησίας και του δήμου Μεγανησίου. Κανείς δεν επισήμανε το γεγονός ότι το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ανακοινώθηκε στον τύπο (ως όφειλε από τον Πρόεδρό του). Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Κονιδάρης,  η απόφαση ήταν προειλλειμένη και πλήρως ευθυγραμμισμένη με εκείνη της “απολιτίκ” στάσης του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκάδας!

Το κείμενο μοιράστηκε από την αρχή στους δημοτικούς συμβούλους με αναφορές σε γενικολογίες, αφορισμούς κι ευχολόγια, μακριά από την επισήμανση ότι  η απόφαση για την εκποίηση της δημοτικής περιουσίας στη Λευκάδα είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής του Μνημονίου από τους υποστηρικτές της τρικομματικής κυβέρνησης και των δεσμέυσεων που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον έχουμε περάσει φανερά σε μια νέου τύπου “συνδιοίκηση” στο δήμο Μεγανησίου με τη συμμετοχή και της αντιπολίτευσης, που εσχάτως τείνει  “χείρα  βοηθείας” στις χρεοκοπημένες πολιτικές της δημοτικής αρχής  που έχει χάσει από καιρό το λαϊκό έρεισμα, σε μια προσπάθεια ανακοπής της δυναμικής που έχει αναπτύξει κίνηση για την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης που βρίσκεται σε εξέλιξη!

Το κείμενο που επισυνάπτουμε παρακάτω μοιράστηκε προς  έγκριση από τους δημοτικούς συμβούλους. Όπως δεν γνωρίζαμε και για το  έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι δεν γνωρίζουμε εάν το κείμενο αυτό “πέρασε” ως έχει  ή  τροποποιήθηκε .

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προσωρινή “εμπλοκή” στην κατεδάφιση του παλιού ελαιοτριβείου στο Σπαρτοχώρι

Έγγραφο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου  προς τον Δήμο Μεγανησίου Έπειτα από παρέμβαση-προσφυγή  του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπαρτοχωρίου   “ΥΠΟΘΟΗ”, η Αρχαιολογική Υπηρεσία Μεσολογγίου  […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *