Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιανουαρίου 2022

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφ. Σαμοΐλης στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέφανου Σαμοίλη πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί στο γραφείο του  Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου.

Ο κ.Στ. Σαμοίλης ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη, κ.Σ. Σπύρου,  για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ, (2007-2013 συγχρηματοδότηση από Ε.Ε) έργα που αφορούν τα Ιόνια Νησιά και ειδικότερα την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Επίσης ο κ. Σαμοίλης αναφέρθηκε και στην επιστολή που έστειλε ο Περιφερειάρχης στον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με το κλείσιμο των Οικονομικών Υπηρεσιών της Κέρκυρας, και την υποβάθμιση της Περιφερείας Ιονίων Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης, ενημέρωσε τον κ.Σαμοίλη για τα πολύ σημαντικά έργα  που δημοπρατεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων,  έργα όπως η  παράκαμψη Αυλιωτών, το αλιευτικό καταφύγιο της  Σπηλιάς, αλλά  και την παράκαμψη του  αεροδρομίου.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση για το μεγάλο έργο των φραγμάτων,  έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και για την μέχρι τώρα πορεία του.

Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τις απαλλοτριώσεις, επισημαίνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για αυτό το έργο. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για  θέματα που αφορούν την  Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να υπάρξουν τακτικές επαφές προκειμένου να ανταλλάσσονται απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα και την πορεία των έργων, και την εξέλιξη γενικότερα  των θεμάτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *