Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2020

3ο & 4ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Ληξούρι

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)-

Την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 και ώρες 18:00-21:00 θα πραγματοποιηθούν στο Ληξούρι, στην Αίθουσα Α6 του κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το 3ο και το 4ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με τα ακόλουθα θέματα: «Έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας και μορφές χρηματοδότησης» και «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Ευκαιρίες και προκλήσεις για το Επιχειρείν», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Κατσάνη, Τραπεζικό Στέλεχος – Διδάκτορα Οικονομικών Επιστημών.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Ο εισηγητής

Ο Χρήστος Κατσάνης σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακά στη Σορβόννη, όπου έλαβε ένα D.E.S.S (Diplôme d’Etudes Superieures Specialisées) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένα DEA (Diplôme d’Etudes Approfondies) σε Τραπεζικά και υποστήριξε το Διδακτορικό του σε Τραπεζικά και Κεφαλαιαγορές.

Εργάσθηκε σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κατά τα τελευταία 30 χρόνια. Στην δεκαετία του 1980 ήταν συνεργάτης της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και αναπληρωματικό μέλος της Κ. Επιτροπής της European Banking Federation.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 κατείχε διευθυντικές θέσεις σε ελληνικές τράπεζες στα Βαλκάνια. Διετέλεσε πρόεδρος της Bulgarian Business Association και του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας. Επίσης κατά την περίοδο 2003-2008 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Βουλγαρικών Τραπεζών.

Είναι συγγραφέας διαφόρων μελετών, καθώς και του βιβλίου «Από τα Βαλκάνια στην Ευρώπη – Βουλγαρία με το βλέμμα ενός γείτονα».

Γνωρίζει 8 γλώσσες.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Eπτά με δέκα μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα. Αποτέλεσμα-συντριβή για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Απογοητευτική για τους κυβερνητικούς εταίρους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα για λογαριασμό ενδιαφερόμενου υποψηφίου σε δείγμα 1.000 περίπου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *