Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιανουαρίου 2022

Η γερμανική ωριμότητα του ΚΚΕ

Είναι η δεύτερη φορά που δικαιώνεται το ΚΚΕ σε συνδικαλιστική στρατηγική και ας μην περάσει απαρατήρητο. Παλαιότερα αποστασιοποιήθηκε από τις υπερβολές της ΓΕΝΟΠ. Σήμερα αποτραβήχτηκε από την «επανάσταση» της ΟΛΜΕ. Την ίδια (πρόσφατη) στρατηγική θα συναντήσουμε μόνο στο δυναμικότατο σοσιαλιστικό συνδικάτο μετάλλου της Γερμανίας: «απεργούμε αλλά δεν διαλύουμε την χώρα».

Είμαι ο τελευταίος που μπορώ να πείσω ότι χειροκροτώ το ΚΚΕ όταν χρόνια ολόκληρα καταγγέλλω, με τα σημειώματά μου, το ΠΑΜΕ και τις ατυχείς επιλογές του όπως στα λιμάνια, στην χαλυβουργία, παλαιότερα στην Pirelli αλλά και σε σχολεία.

Εξ άλλου δεν παραγνωρίζω το ενδεχόμενο η στάση του ΚΚΕ στις κινητοποιήσεις των καθηγητών να συνδυάζεται με την πολιτική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ…

Συνέχεια

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ναι καλά ..”άλλα λόγια να αγαπιώμαστε” Είμαστε λέει τόσο ηλίθιοι που δεν έχουμε καταλάβει οτι το Κ.Κ.Ε είναι το χαϊδεμένο παιδι των τριτοκαμματικών η για να το πω πιο απλά και πιο ουσιαστικά ..Ο ΚΡΥΦΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΟΛΟΣ.Φαντάσου λέει να επεφτε , πνιγμένη απο την λαϊκη οργή ,αυτή η δήθεν κυβερνηση και να προκηρυχτούν εκλογές .Ουτε στα πιο εφιαλτικά όνειρα του Κ.Κ.Ε κάτι τέτοιο, αυτή τουλάχιστον την ώρα μια και ξέρει οτι ουτε καν στην βουλή δεν θα μπορέσει να μπεί.Ας μη στριμώχνουμε λοιπον τα πράγματα ..αργότερα βλέπουμε. Απο πότε ο καιροσκοπισμός και η προσωπική (κομματική)ιδιοτέλεια λέγεται Ωριμότητα;Και αν είναι ωριμότητα είναι πολυ προχωρημένη ωριμότητα που κάπως αλλιώς λέγεται(ας συμπληρώσει κάποιος άλλος την λέξη)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *