Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2022

Ημερίδα στη Ζάκυνθο για την αξιολόγηση του Θερινού Σχολείου για τον Βιώσιμο Τουρισμό

14 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα στη Ζάκυνθο για την αξιολόγηση του Θερινού Σχολείου για τον Βιώσιμο Τουρισμό

 Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Νέου Κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο (περιοχή Παναγούλα), το Τμήμα Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Οικολογίας οργανώνει Ημερίδα με θέμα την αξιολόγηση του Θερινού Σχολείου για τον Βιώσιμο Τουρισμό σε Νησιωτικές Προστατευόμενες Περιοχές.

Η Ημερίδα είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες και τους φοιτητές των Τμημάτων Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Οικολογίας και Προστασίας και Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς.

Στην ημερίδα επίσης θα είναι προσκεκλημένοι όλοι οι φορείς της Ζακύνθου και τα ΜΜΕ.

Εισηγητές:

  • Αριστοτέλης Μαρτίνης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Οικολογίας, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Θερινού Σχολείου
  • Γεώργιος Καρρής, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Οικολογίας
  • Κωνσταντίνος Ποϊραζίδης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Οικολογίας
  • Αθηνά Κόκκαλη, ΕΛΚΕΘΕ
  • Χαρίκλεια Μινώτου, ΔΗΩ

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν διεξοδικά τα αποτελέσματα του Θερινού Σχολείου, που υλοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2012, και θα γίνει ανάλυση των ερωτηματολογίων για την αξιολόγησή του από τους εκπαιδευόμενους. Θα συζητηθούν και θα επισημανθούν οι αδυναμίες με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα του φετινού θερινού σχολείου, που θα γίνει τον Αύγουστο του 2013.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Υπενθύμιση καταληκτικής ημερομηνίας για την υλοποίηση των ενταγμένων έργων στο πρόγραμμα της «Ενίσχυση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού ,εμπορίου-υπηρεσιών»

Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει , καθώς και τις Υπουργικές Αποφάσεις ένταξης των έργων […]

Μια (1) θέση Γεωπόνου στην Π.Ε. Κέρκυρας

Κέρκυρα 23 Ιουλίου 2013   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ –ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                        Η Διεύθυνση Διοίκησης, της Περιφερειακής Ενότητας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *