Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιανουαρίου 2022

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας: Δεν ενημερωθήκαμε για την απεργία της ΑΔΕΔΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΑΝΤ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ

ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Τηλ – Fax 2645360624

Λευκάδα  14 Μαΐου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 12/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την πλευρά της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τη σημερινή 24ωρη πανελλαδική Απεργία που εξήγγειλε.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι, επανειλημμένως τους τελευταίους μήνες, αναγκαζόμαστε να ενημερωνόμαστε για τις κινητοποιήσεις του κλάδου από αναξιόπιστα blogs και ‘φήμες του διαδρόμου’, χάνοντας με αυτό τον τρόπο την όποια αξιοπιστία καταφέρνουμε να διατηρήσουμε απέναντι στους Συναδέλφους μας κάτω από τις παρούσες συνθήκες.

Αναρωτιόμαστε δε, τι είδους απεργία συμπαράστασης είναι αυτή, στην οποία δεν συμμετέχει καν η ΟΛΜΕ, το συνδικαλιστικό όργανο των προς συμπαράσταση Συναδέλφων Καθηγητών.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας δηλώνει απερίφραστα ότι δε σκοπεύει να απολέσει την αξιοπιστία του απέναντι στους Συναδέλφους από πρακτικές αυτού του είδους. Δεν είμαστε ούτε μεγαλοσυνδικαλιστάδες για να συμμετέχουμε στις συζητήσεις και να πληροφορούμαστε αυτόματα για τις προθέσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ούτε κομματικά στελέχη για να ενημερωνόμαστε από το κόμμα. Καλούμε δε τους συμμετέχοντες στην απόφαση για τη σημερινή 24ωρη Απεργία να ανατρέξουν στο παρελθόν και να μας πουν αν καταφέραμε ποτέ να ικανοποιήσουμε έστω και ένα από τα αιτήματα του κλάδου μας με 24ωρες Απεργίες. Ή μήπως η κινητοποίηση ‘έπρεπε’ να γίνει, μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί ο θεσμικός ρόλος ορισμένων εκ των ‘Υπερασπιστών’ των δικαιωμάτων των Συναδέλφων;   

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *